Vitalis Expositie - Daar kom ik mijn bed voor uit
  1. Activiteiten
  2. Vitalis Expositie - Daar kom ik mijn bed voor uit

Vitalis Expositie - Daar kom ik mijn bed voor uit

18-11-2016

Van 18 tot en met 3 december 2016 is de social design expositie "Daar kom ik mijn bed voor uit" te zien in de Torenallee op Strijp S. De expositie geeft een overzicht van de meest sprankelende en bijzondere kunstprojecten die de afgelopen 10 jaar bij Vitalis te zien en te beleven zijn geweest. Graag willen wij deze projecten delen met Eindhoven, de wereld en alle mensen die betrokken zijn bij Vitalis. Omdat we vinden dat ze meer dan de moeite waard zijn én omdat ze zeker een inspiratie zullen zijn voor velen. U komt toch ook? Neem uw collega’s, familie en vrienden mee en geniet van een bijzonder overzicht!

Met kunst door en met ouderen willen we laten zien dat bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen middenin de samenleving staan. Ouderen in het volle zonlicht plaatsen. Iedereen uitnodigen in de ouderenzorg. Laten zien hoe ‘rijk’ de ouderdom is. Er is zo veel te vertellen. We werken samen met bewoners, kunstenaars, designers, jong talent en culturele instellingen. We willen buiten de gebaande paden treden. Er zijn vele initiatieven. Het Groot Letterfestival, georganiseerd samen met schrijvers en columnisten. Fotoreportages met eigen modellen. Ontmoetingen waarbij verhalen van bewoners door kunstenaars worden opgetekend. De Dutch Design Week waarin samen met kunstenaars uit de wijk een podium georganiseerd wordt voor jong en oud. Schrijvers logeren in het verzorgingshuis en vertellen hun verhalen. Parktheatervoorstellingen die live ‘gestreamd’ worden in onze verpleeghuizen. We willen uitgedaagd worden om opnieuw te kijken, anders te denken en nieuwe perspectieven toe te laten. Kunst kan dat als geen ander. Het is binnen Vitalis een andere manier van ontmoeten, een aanjager van innovatie. Onmisbaar.

De aanleiding voor deze expositie is het afscheid van Pink van Veen. Zij is ruim acht jaar als bestuurder actief geweest bij Vitalis WoonZorg Groep en heeft zich in die tijd volop beziggehouden met de totstandkoming van de getoonde projecten.
 

Expositie | 18 november t/m 3 december 2016, m.u.v. wo-vr 11.00-17.00 uur. Za-Zo 12.00-17.00 uur. Gratis toegang.

Locatie | Strijp-S Torenallee 22-04 (ingang bij caffee allee) | 5617 BD Eindhoven

 

 

 

 

 

 

 

Vitalis Expositie van 18 tot en met 3 december 2016 op Strijp S

Wo, Do, Vrij 11.00 - 17.00 uur & Za, Zo 12.00 - 17.00 uur.

Gratis Entree

Locatie