25 april en 9 mei 2107 POWER
  1. Activiteiten
  2. 25 april en 9 mei 2107 POWER

25 april en 9 mei 2107 POWER

07-03-2017

Doe mee aan de introductieworkshop van POWER.

Op een goede manier oud worden en in ’t leven blijven staan, is jezelf blijven prikkelen, nieuwsgierig zijn naar nieuwe dingen, actief blijven. En heel belangrijk: van waarde blijven voor je familie en de maatschappij. Bijeenkomsten zijn op 25 april en 9 mei 2017. Meld u aan via: www.woonincplusvitalis.nl/power

POWER: Ontdek jouw veerkracht om goed oud te worden!

Goed en gezond ouder worden. Hoe zorg je ervoor dat je het heft in eigen hand houdt? Dat je in verbinding blijft met anderen? Dat je er toe blijft doen en dat je mee blijft doen? Ontdekken dat investeren in goed oud worden, voor jou de moeite waard is. Na afloop van deze workshop weet je welke aanpak jou daarbij kan helpen.

Hoe?

Een interactief, afwisselend korte inleiding in de 5 Levensdomeinen (Lichaam en geest – Sociale contacten – Materiele situatie – Arbeid en activiteit – Waarden en inspiratie). En oefeningen in kleine groepen doen. Kennismaken met elkaar. Ontdekken waar je zelf staat. Wat vind ik leuk, waar ben ik goed in, wat heb ik nodig, waar wil ik meer over weten, wat wil ik leren?