Een slimme senior is zijn toekomst een stapje voor
  1. Actualiteiten
  2. Een slimme senior is zijn toekomst een stapje voor

Een slimme senior is zijn toekomst een stapje voor

02-11-2018

Liever thuis! is dé grootste beurs in Nederland op het gebied van comfortabel en slim wonen tot op hoge leeftijd. Zo’n 150 verschillende exposanten bieden praktische producten en diensten aan waar ouderen nu én in de toekomst plezier van hebben. Of u nu komt kijken voor uzelf, uw ouders of vrienden, de deelnemers staan voor u klaar met een uitgebreid advies afgestemd op uw situatie. Het klantencentrum WoonincPlusVitalis verwelkomt u graag in stand 188.

Bestel via WoonincPlusVitalis GRATIS toegangskaarten.

Door alle (wettelijke) veranderingen en (technische) ontwikkelingen op het gebied van wonen en ondersteuning, wordt het steeds belangrijker u goed te informeren. Tijdig inspelen op de factoren die u kunt beïnvloeden is belangrijk.  Middels verschillende stands, gratis workshops en lezingen maakt liever thuis! op een leuke en heldere manier inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Bestel uw gratis toegangskaarten

Gebruik de speciale WoonincPlusVitalis kortingscode voor uw gratis toegangskaarten. Vul de promotiecode expo74 in bij het bestellen van uw kaarten via https://plusgenieten.nl/tickets/.


Praktische informatie

Datum:                donderdag 22 t/m zaterdag 24 november 2018
Locatie:               beursgebouw Eindhoven, Lardinoisstraat 8, Eindhoven
Openingstijden:  dagelijks geopend van 10:00 - 17:00 uur
Meer informatie: www.lieverthuis.info