Huurwoningen op Wooniezie
  1. Actualiteiten
  2. Huurwoningen op Wooniezie

Huurwoningen op Wooniezie

01-03-2016

De huurwoningen van Wooninc. die het klantencentrum van WoonincPlusVitalis aanbiedt, staan vanaf 1 maart 2016 ook op www.wooniezie.nl. Alle Eindhovense woningcorporaties sluiten aan bij Wooniezie. Hierdoor hebben woningzoekenden voortaan via één website een overzicht van beschikbare woningen in de regio Eindhoven.  

Manier van aanbieden en toewijzen
De seniorenwoningen biedt WoonincPlusVitalis aan via het optiemodel. Dat betekent dat senioren zich al ruim vooraf kunnen oriënteren op het woningaanbod en een optie kunnen nemen op de woning waarvoor ze in aanmerking willen komen. Ook als ze pas op termijn willen verhuizen. De woningzoekenden die al op een wachtlijst stonden voor een specifieke woning via WoonincPlusVitalis blijven op de lijst staan. Als een woning vrijkomt, wordt degene die het langst een optie heeft, benaderd voor de woning. Als er niemand op de wachtlijst staat, kan de woning ook geadverteerd worden als ‘direct te huur’. Dan geldt wie het eerst komt, het eerst maalt.

Voor info en advies naar het klantencentrum
Iedereen die meer wil weten over de mogelijkheden en het woningaanbod voor senioren in Eindhoven en omgeving, is welkom bij het klantencentrum van WoonincPlusVitalis. En als het nodig is, helpen de medewerkers van het klantencentrum ook bij het nemen van de opties.

Woningzoekenden persoonlijk geïnformeerd
Alle woningzoekenden die in 2015 via Kansrijkhuren op een woning hebben gereageerd, zijn door Wooninc. persoonlijk geïnformeerd. Dat geldt ook voor de woningzoekenden die op een wachtlijst staan voor een specifieke seniorenwoning in Eindhoven, Geldrop of De Kempen.