Klantencentrum wonen, zorg en welzijn officieel geopend
  1. Actualiteiten
  2. Klantencentrum wonen, zorg en welzijn officieel geopend

Klantencentrum wonen, zorg en welzijn officieel geopend

01-06-2016
Op woensdag 1 juni hebben Wooninc. en Vitalis samen met de wethouder Wonen, Wijken en Burgerparticipatie, Yasin Torunoglu, maatschappelijke partners en belanghouders het WoonincPlusVitalis klantencentrum geopend.

Met het gezamenlijke klantencentrum spelen Wooninc. en Vitalis in op de behoefte van senioren aan meer duidelijkheid over de mogelijkheden op het gebied van wonen, zorg en welzijn.

Ruime keuze in woonvormen en dienstverlening
Met meer dan 5.000 woningen in Eindhoven en omgeving biedt WoonincPlusVitalis een ruime keuze in woonvormen. Van individueel zelfstandig wonen tot en met wonen met 24-uurs zorg- en dienstverlening. WoonincPlusVitalis er voor álle senioren. Van de vitale ouderen die lang willen genieten van een comfortabel appartement in een veilige, sociale omgeving tot de kwetsbare ouderen die behoefte hebben aan een woning waar ook 24-uurs zorg en ondersteuning aanwezig is.

Nadenken over de toekomst
Iedereen is welkom in het klantencentrum. Ook als er nog geen concrete verhuiswens is. Het is juist verstandig om tijdig na te denken over hoe je later wilt wonen. De adviseurs zijn er om senioren persoonlijk te informeren over de mogelijkheden en vragen te beantwoorden. Ook als de situatie gaandeweg verandert en er behoefte ontstaat aan extra ondersteuning of zorg.

WoonincPlusVitalis in de wijk
Ook in de wijken is WoonincPlusVitalis vertegenwoordigd door meerdere WoonincPlusVitalis gebouwen in heel Eindhoven. Met faciliteiten, activiteiten, zorg- en dienstverlening voor bewoners en de senioren in de buurt. De vele activiteiten zijn mede mogelijk dankzij de vrijwillige inzet van bewoners en buurtbewoners. Samen het leven gezellig en aangenaam maken, dat is het uitgangspunt. Op ieder woongebouw is de invulling anders, afhankelijk van de wensen en initiatieven van bewoners en vrijwilligers.

WoonincPlusVitalis klantencentrum
Het klantencentrum is gevestigd aan de Onze Lieve Vrouwestraat 8 in Eindhoven en geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Telefoon 040 220 22 02. Voor het einde van het jaar verhuist het klantencentrum naar de Grijze Generaal aan de Winston Churchilllaan, tegenover Winkelcentrum Woensel.