Dinsdag 30 mei 2017. Gratis informatiebijeenkomst over wonen, zorg en welzijn
  1. Actualiteiten
  2. Dinsdag 30 mei 2017. Gratis informatiebijeenkomst over wonen, zorg en welzijn

Dinsdag 30 mei 2017. Gratis informatiebijeenkomst over wonen, zorg en welzijn

20-04-2016

Senioren hebben behoefte aan meer duidelijkheid over hoe het tegenwoordig werkt en waar je moet zijn met wensen en vragen over wonen, zorg en welzijn. Daarom organiseert WoonincPlusVitalis meerdere informatiebijeenkomsten. Voor senioren, mantelzorgers én familie. Iedereen is welkom. Lees verder.

Gratis informatie en tips

Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet meer altijd duidelijk hoe het nu werkt en waar je terecht kunt met vragen over wonen, zorg en welzijn. Om senioren, mantelzorgers en familie te informeren over de mogelijkheden voor nu en de toekomst, organiseert WoonincPlusVitalis meerdere informatiebijeenkomsten in het klantencentrum.

Wanneer is de bijeenkomst?

 - dinsdag 30 mei 19.00 – 20.30 uur op Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.

Hoe meldt u zich aan?

Wilt u graag deelnemen aan één van de informatiebijeenkomsten? Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.

Persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs in het klantencentrum via info@woonincplusvitalis.nlof 040 220 22 02. U bent ook van harte welkom in het klantencentrum van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur.