GRATIS informatiebijeenkomst voor senioren over wonen, zorg en welzijn op 25 april 2017
 1. Actualiteiten
 2. GRATIS informatiebijeenkomst voor senioren over wonen, zorg en welzijn op 25 april 2017

GRATIS informatiebijeenkomst voor senioren over wonen, zorg en welzijn op 25 april 2017

10-04-2017

Onder senioren spelen veel vragen over wonen, zorg en welzijn. Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe alles nu werkt. Er is behoefte aan meer duidelijkheid over de mogelijkheden en waar u terecht kunt met vragen over wonen, zorg en welzijn. Daarom organiseert WoonincPlusVitalis op 25 april 2017 van 19.00 tot 20.30 uur weer een gratis informatiebijeenkomst over wonen, zorg en welzijn voor senioren, mantelzorgers en familie in het klantencentrum.  Lees verder over de ervaringen van deelnemers....

We kregen de volgende opmerkingen als reactie van bezoekers:

 1. Duidelijke informatie die voor ons van toepassing waren.
 2. Gastvrije ontvangst, duidelijke uitleg en ruimte voor vragen.
 3. Hartelijk ontvangen en duidelijk geïnformeerd worden.
 4. Er zijn nog wat vragen blijven liggen maar daar kom ik later op terug.
 5. Vriendelijk welkom, drankje, aardige dames, goede voorlichting, Een 8+ hebben de voorlichting gevende en ontvangende dames wel verdiend.
 6. De presentatie was duidelijk en goed.
 7. Prettige ontvangst, vriendelijke gastvrouwen, lekkere koffie, zelfs aan iets lekkers bij de koffie was gedacht.
 8. Betrouwbare, vakkundige uitleg over deze materie is voor iedereen belangrijk. Iedereen krijgt er nu of later mee te maken. Goed initiatief.
 9. Voldoende informatie en ruim de tijd voor vragen.
 10. Ben heel wat wijzer geworden.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de bijeenkomsten vertellen de adviseurs en woonconsulenten meer over de mogelijkheden voor nu en de toekomst. Ze gaan met u in gesprek, zodat er aan de hand van uw wensen en behoeften kan worden bepaald wat er het beste bij uw situatie past. Naast advies over huisvesting en zorgdiensten kunt bij de adviseurs en woonconsulenten ook terecht met vragen over wet- en regelgeving.

 De bijeenkomst is op:

 • Dinsdag 25 april van 19.00 tot 20.30, Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.


Heeft u interesse?
Wilt u graag deelnemen aan één van de informatiebijeenkomsten? Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier.U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.

Liever een persoonlijk adviesgesprek?
Heeft u liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs of woonconsulenten via info@woonincplusvitalis.nlof 040 220 22 02. U bent ook van harte welkom in het Klantencentrum van maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.