Resto VanHarte in Stadshof 't Hemelryck
  1. Actualiteiten
  2. Resto VanHarte in Stadshof 't Hemelryck

Resto VanHarte in Stadshof 't Hemelryck

10-10-2016

Op donderdag 6 oktober opende pop-up restaurant 'Resto VanHarte' als proef voor één avond haar deuren in de ontmoetingsruimte van Stadshof 't Hemelryck. Het pop-up restaurant is druk bezocht door zowel jong als oud. 50 personen hebben deze avond kunnen genieten van een gezond 3-gangendiner voor slechts zeven euro. Het was een groot succes. Sommige bezoekers gaven zelfs aan dit iedere week te willen. Resto VanHarte is nog niet actief in Eindhoven, maar dit succesvolle pop-up restaurant is volgens ons een mooie stap voor een vervolg.   

Resto VanHarte is er voor iedereen
Resto VanHarte organiseert één of twee avonden per week een gezond 3-gangendiner in haar restaurants verspreid over 40 wijken door heel Nederland. Met haar restaurants geeft Resto VanHarte iedereen de kans om actief deel te nemen aan de samenleving. Het maakt niet uit of je jong of oud, arm of rijk bent, bij Resto VanHarte is iedereen welkom. Het is een plek waar generaties, culturen en religies elkaar kunnen ontmoeten, waar ruimte is voor een goed gesprek en waar mensen het gevoel krijgen er helemaal bij te horen. Door mensen met elkaar te verbinden wil Resto VanHarte samenredzaamheid stimuleren en eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen.

Benieuwd geworden naar Resto VanHarte?
Resto vanHarte heeft ook speciale programma's voor o.a. ouderen. Wilt u weten wanneer Resto VanHarte bij u in de buurt is of zou u graag eens willen helpen in de keuken of de bediening van een van de restaurants? Via deze linkkomt u op hun website terecht voor meer informatie.