WoonincPlusVitalis opent feestelijk nieuw Klantencentrum
  1. Actualiteiten
  2. WoonincPlusVitalis opent feestelijk nieuw Klantencentrum

WoonincPlusVitalis opent feestelijk nieuw Klantencentrum

05-12-2016

De samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis in het nieuwe Klantencentrum is dinsdagmiddag 8 november feestelijk gevierd. Iedereen was van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie. De taart voor deze middag was speciaal gebakken door De Ouwe Taart en haar oudere vrijwilligers!

Het Klantencentrum van WoonincPlusVitalis, een samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis, is verhuisd. U vindt het WoonincPlusVitalis Klantencentrum voortaan in de Grijze Generaal tegenover het Wooninc. kantoor aan de Winston Churchilllaan 83. 

Hét aanspreekpunt voor de 65-plusser in de regio

Het Klantencentrum is een samenwerking tussen Wooninc. en Vitalis en hét aanspreekpunt voor de 65-plusser in regio Eindhoven, op het gebied van wonen, zorg of welzijn. In het klantencentrum komen straks nog meer partijen die zorg, producten en welzijnsdiensten voor ouderen leveren bij elkaar.

Denkt u al na over hoe u in de toekomst wilt wonen? Of wilt u binnenkort verhuizen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? WoonincPlusVitalis denkt graag met u mee. Daarbij staat zo lang mogelijk zelfstandig wonen voorop.

Kom kennismaken

Kon u er niet bij zijn? Kom dan gerust een andere keer langs. Er is opnieuw een Taartenmiddag op 6 december 2016. Daarnaast zijn de deuren dagelijks voor u geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Graag tot ziens.