WoonincPlusVitalis introduceert 360 VR tour in woongebouwen
  1. Actualiteiten
  2. WoonincPlusVitalis introduceert 360 VR tour in woongebouwen

WoonincPlusVitalis introduceert 360 VR tour in woongebouwen

05-06-2017

Vanaf juni kunnen klanten van WoonincPlusVitalis een levensechte bezoekervaring aan een wooncomplex opdoen. Op het klantencentrum kan de klant een 360 Virtual Reality rondleiding krijgen met de VR-bril op. De locaties Berckelhof, Wilgenhof en Engelsbergen zijn als eerste met de Virtual Reality techniek gefilmd. 

Eerste indruk
We zochten naar een mogelijkheid om klanten snel en eenvoudig een rondleiding te geven in haar wooncomplexen. Met de VR-bril op krijgt de klant alvast een eerste indruk. Vanuit zijn stoel kan hij in alle rust door het wooncomplex lopen. Het leuke hiervan is dat de klanten meerdere ‘levensechte’ bezichtigingen kunnen plegen vanuit hun luie stoel. Pas als de klant een complex aantrekkelijk vindt kan er een fysieke bezichtiging  gepland worden.  Bij gebleken succes breiden we de pilot uit naar meer locaties.

Huiskamer
Met de VR-bril op ervaart de klant hoe de wooncomplexen eruit zien en welke faciliteiten er beschikbaar zijn. Hij beleeft het gebouw alsof hij er zelf in rondloopt. Hiervoor is speciaal in het klantencentrum een huiskamer ingericht. Hier kan de klant in alle rust een kijkje nemen in de locatie van keuze.

Interesse?
Wij zijn benieuwd naar de ervaring met dit pilot. We hebben de VR-rondleiding getest met een groep senioren. Bekijk de film hier.

Bent u ook geïnteresseerd in een VR-tour? Dan nodigen we u graag uit om een kijkje te komen nemen.