Direct te huur
  1. Actualiteiten
  2. Direct te huur

Direct te huur

29-09-2017 Kortonjo

Wilt u wonen op een steenworp afstand van de Genneper Parken? In Kortonjo hebben wij diverse appartementen direct te huur. Alle appartementen zijn heerlijk licht met een nieuwe moderne keuken. Vanuit de slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Op de begane grond van Kortonjo vindt u de recent vernieuwde ontmoetingsruimte met restaurant. Bewoners profiteren daarnaast van de mogelijkheid om een compleet pakket woon- welzijn- en zorgdiensten af te nemen.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Zo is er een bushalte voor de deur die een rechtstreekse verbinding heeft met het centrum en het station van Eindhoven, Aalst-Waalre en Valkenswaard. Het natuur-, sport,- en recreatiegebied Genneper Parken ligt op loopafstand en er zijn diverse restaurants in de buurt. Kortom, een heerlijke rustige woonlocatie met de bruisende stad binnen handbereik.

Per direct hebben wij hier appartementen met 1 slaapkamer beschikbaar met een netto huurprijs van € 560,=. De servicekosten van dit appartement bedragen € 173,30 en de Vitalis zorgkosten € 106,19. Ook zijn er studio's beschikbaar met een netto huur van € 339,-. De servicekosten van de studio bedragen € 149,16 en de Vitalis zorgkosten € 106,19.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de locatie en de appartementen?
Neem dan contact op met Simone van Geest via 040 220 2256 of
svangeest@woonincplusvitalis.nl. Zij staat u graag te woord.