Open Dag Wilgenhof 17 maart
  1. Actualiteiten
  2. Open Dag Wilgenhof 17 maart

Open Dag Wilgenhof 17 maart

01-03-2018 Wilgenhof

Op zaterdag 17 maart is jong en oud, tijdens de Dag van de Zorg, vanaf 14.00 van harte welkom bij WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof. Ontdek hier hoe wij bewoners ondersteunen bij het langer zelfstandig thuiswonen. Maak kennis met: thuiszorg, activiteiten, kunst en cultuur, dagbesteding, behandelgroep, huurappartementen, kleinschalig verpleegd wonen.

Lees hier mee over wat er allemaal te doen is.

Elk half uur is er een rondleiding u een kijkje kunnen nemen in de bibliotheek, de winkeltjes, het restaurant en een appartement. Bij de diverse kraampjes is er bovendien volop informatie beschikbaar.

De zorgadviseurs en woonconsulenten van het WoonincPlusVitalis klantencentrum zijn aanwezig voor alle vragen over wonen, zorg en welzijn. De ergotherapeuten van de Vitalis Behandel Groep houden een scootmobieltraining. En bij de fysiotherapeuten kunt u het fietslabyrint uitproberen.

U kunt ook meer te weten komen over vrijwilligerswerk en werken bij Vitalis. Loop vooral even binnen en proef de sfeer op deze gezellige WoonincPlusVitalis Ankerpunt voor de wijk locatie!

Datum : 17 maart 2018

Tijd     : 14.00 -16.00 uur

Locatie: WoonincPlusVitalis Wilgenhof, Ingang Schalmstraat Eindhoven of Gasthuisstraat Eindhoven. Parkeren kan in de buurt, bijvoorbeeld bij de Sint Joriskerk.

Wat u allemaal kunt beleven:

Fietslabyrint

Veel cliënten van Vitalis maken bij hun revalidatie of bij hun fysiotherapie gebruik van dit apparaat. Dat naast een goede training voor de benen ook voor een mentaal uitstapje zorgt. Op het beeldscherm zijn namelijk diverse leuke routes te fietsen, bijvoorbeeld door Eindhoven, maar ook Amsterdam of de Veluwe behoren tot de mogelijkheden.

Workshop NIEUW/OUD

In NIEUW/OUD gaan ouderen, onder leiding van een jonge designer, op zoek naar hún talent, en blazen dat nieuw leven in. Bij deze creatieve workshop zullen we kennis en kunde delen en gaan we samen graag nieuwe sociale contacten aan. Iedereen kan meedoen of even komen kijken bij de workshop, inschrijven is niet nodig.

Mooi op de foto

In de bibliotheek kunt u door een goede amateurfotograaf een mooie portretfoto laten maken. Een foto op de manier die u mooi vindt. En een tweede foto waarbij de fotograaf experimenteert met licht en ruimte. Samen kiest u daarna de mooiste foto’s uit. Alle foto’s worden geëxposeerd in Wilgenhof en in het Centrum voor de Kunsten. U kunt de foto tegen een kleine vergoeding laten afdrukken. Ook ontvangt u de foto’s digitaal zodat u ze kunt bestellen voor familie of vrienden.

Kennissessie 'Heb lef om jezelf te zijn'

Ruimte voor ontwikkeling als zorgprofessional. VitalisWerkt! gaat graag, met iedereen die interesse heeft, geheel vrijblijvend het gesprek aan. Er wordt een kleine presentatie gegeven over onze kernwaarden en positieve gezondheid. Je hoeft je niet op te geven, je kunt mag gewoon even binnen komen lopen. Je bent van harte welkom!