Denk met ons mee!
  1. Actualiteiten
  2. Denk met ons mee!

Denk met ons mee!

30-08-2018

We zoeken senioren uit Eindhoven en omgeving die met ons in gesprek willen. Over de wensen en behoeften van senioren in hun zoektocht naar informatie over wonen en zorg. Wat is er goed, wat kan er beter? Waar is behoefte aan? Hoe wordt verhuizen op oudere leeftijd ervaren? Met uw feedback kunnen we onze dienstverlening en woonzorgconcepten optimaliseren..

Help ons mee onze dienstverlening te verbeteren

WoonincPlusVitalis bestaat inmiddels 2 jaar. In deze twee jaar ontwikkelden  we een mooi klantencentrum en twee woonzorgconcepten. Veel senioren vonden inmiddels de weg naar het klantencentrum waar we informeren over wonen, zorg en welzijn. En waar we senioren bemiddelen naar een nieuwe passende zelfstandige 55+ woning of een zorgwoning.  
We vinden het belangrijk om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de behoeften van senioren. Alles met het doel om het voor senioren nog makkelijker en prettiger te maken om te verhuizen en te wonen in een van onze woongebouwen.

We zijn daarom op zoek naar senioren uit Eindhoven eo die willen deelnemen aan panelgesprekken. Heeft u  interesse? Stuur dan een mailtje naar lsimons@woonincplusvitalis.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam
Geslacht
Leeftijd
Woonplaats
Woont u in een Vitalis, Wooninc of WoonincPlusVitalis woning : ja/nee.


U ontvangt altijd een bevestiging van uw aanmelding. We laten u zo snel mogelijk weten of u kunt deelnemen aan het panel. In de uitnodiging hiervoor leest u verdere details over de gespreksonderwerpen en ontvangt u praktische info over tijdstip en routebeschrijving.