Senior modellen gezocht
  1. Actualiteiten
  2. Senior modellen gezocht

Senior modellen gezocht

02-11-2018

Heeft u ook altijd al eens model willen zijn in een fotoshoot?  Op 4 december maken we foto’s van het klantencentrum en we zoeken hiervoor senior modellen van 65 jaar en ouder. Mannen, vrouwen, vrienden, vriendinnen én ook echtparen. U heeft geen modelervaring nodig. We zoeken nl. ‘gewone’ mensen, geen echte fotografiemodellen. Wat we wel van u vragen is een positieve instelling, wat geduld en veel enthousiasme.

We beloven u een gezellige dag, een vergoeding in de vorm van een cadeaubon én een mooie afdruk van één van uw foto’s. 

Goed om te weten

De gemaakte foto’s worden gebruikt ter promotie van het klantencentrum en zullen in de meest voorkomende communicatie-uitingen van het klantencentrum worden gebruikt. Deelname aan de fotoshoot in het klantencentrum blijft altijd op eigen risico, de fotografe is nergens voor aansprakelijk.

Hoe aanmelden?

Voordat u een bericht stuurt naar lsimons@woonincplusvitalis.nl om u aan te melden, leest u wel even onderstaande eisen door:
- U bent ouder dan 65 jaar
- Uw aanmelding is voorzien van een representatieve foto van u en of partner, vriend of vriendin.
- U bent beschikbaar op dinsdag 4 december 2018
- Uw aanmelding is uiterlijk 10 november 2018 bij ons binnen

Uiterlijk 16 november ontvangt u bericht of u wel of niet bent uitgekozen. Uit de aanmeldingen maken we een selectie van mensen die een goede afspiegeling vormen van onze klanten.

Meer informatie?
Voor vragen neemt u contact op met Léonne Simons 06-20499586  I lsimons@woonincplusvitalis.nl