WoonincPlusVitalis: voor senioren én hun mantelzorgers
  1. Actualiteiten
  2. WoonincPlusVitalis: voor senioren én hun mantelzorgers

WoonincPlusVitalis: voor senioren én hun mantelzorgers

08-11-2018

Het is zaterdag 10 november landelijke Dag van de Mantelzorg. WoonincPlusVitalis heeft het hele jaar door aandacht voor mantelzorgers. Zorgen voor een naaste is niet makkelijk en als mantelzorger komt er een hoop op u af. Ter ondersteuning houdt WoonincPlusVitalis met enige regelmaat informatieavonden ook voor mantelzorgers. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze bijeenkomsten.

Wonen met zorg

WoonincPlusVitalis geeft u graag advies over wonen met zorg bij de hand. Voor veel mensen is verhuizen een flinke stap. Toch is het goed om op tijd na te denken over de toekomst van uw naaste(n). Bij WoonincPlusVitalis vindt u informatie over huurwoningen voor senioren; appartementen met voorzieningen en services om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen. Met in verschillende woongebouwen een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten. Denk daarbij aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. En als de zorgbehoefte onverwacht verandert, kijken we samen naar een passende oplossing.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website of bellen naar 040 220 22 02. Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons klantencentrum aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.