Weer verhuur appartementen De Horst
  1. Actualiteiten
  2. Weer verhuur appartementen De Horst

Weer verhuur appartementen De Horst

10-03-2019 De Horst

Einde in zicht
Na een intensieve periode van verbouwen, is het einde bijna in zicht. De verwachting is dat rond de zomer het onderhouds- en verbeterplan van De Horst wordt voltooid. De Horst is dan duurzamer, gebruiksvriendelijker en beter geschikt voor zorgverlening.

Verhuur appartementen via Wooniezie
Nu is dan ook het moment dat vrije verbouwde appartementen weer verhuurd worden. Houd Wooniezie in de gaten want de zelfstandige appartementen in De Horst verhuren we via deze website. De details van de twee appartementtypen leest u in de advertenties op Wooniezie. Voor meer algemene informatie over WoonincPlusVitalis Compleet locatie De Horst klikt u hier.

Inschrijven in Wooniezie is niet moeilijk. Met behulp van het stappenplan maakt u een goed profiel aan waarmee u het aanbod van vrije passende woningen per mail ontvangt.

De Horst: Mooi en duurzaam
De Horst is grondig verbouwd. Een greep uit de meest ingrijpende aanpassingen:
Badkamer
Alle badkamers zijn vergroot via een uitbreiding naar de huidige slaapkamer. Hierdoor kunnen zorgverleners betere zorg verlenen.
Keuken
De keukens in alle appartementen zijn volledig vernieuwd. Dit behelst zowel het keukenblok als het wandtegelwerk . Het nieuwe keukenblok heeft in ieder geval een (beveiligde) kookplaat en een motorloze afzuigkap.
Gevel
De gevel krijgt een nieuwe uitstraling door onder andere een aanpassing van de balkons  De huidige balkonhekken worden vervangen door semi-transparante hekken voor betere zichtlijnen. De nieuwe kozijnen en ramen dragen niet alleen bij aan een andere uitstraling maar ook aan de energiezuinigheid van de appartementen.

Meer informatie en vragen?
Wilt u meer informatie of hebt u vragen, neem dan contact op met Mascha Bakker via 06 30 67 01 72  of mbakker@woonincplusvitalis.nl.