The African Mamas live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties
  1. Actualiteiten
  2. The African Mamas live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

The African Mamas live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

07-12-2018

Op donderdag 13 december wordt er vanaf 20.00 uur op diverse locaties een directe verbinding tot stand gebracht met het Parktheater. De live-streaming is te zien bij: WoonincPlusVitalis locaties Vonderhof, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst-Kronehoef, Berckelhof en Theresia. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie). Ontvangst vanaf 19.30 uur.

Iedereen is welkom
In de centrale ontmoetingsruimte van de locaties wordt de voorstelling Christmas under African skies van the African Mamas getoond. Zo kunnen ouderen en hun naasten de voorstelling mee beleven zonder ver van huis te hoeven.  Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten.

Christmas under African skies
Aanstekelijke Afrikaanse energie, betoverende melodieën en opzwepende ritmes. In de koude en donkere dagen van december brengen The African Mamas kleur en warmte naar het Parktheater met een bijzondere kerstspecial. Een programma waarin de muzikale rijkdom, de Afrikaanse cultuur en hun (kerst)tradities centraal staan. Geniet vanavond van authentieke Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en hartverwarmende kerstnummers.

Bijzondere samenwerking
De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven. Al vanaf 2014 resulteert deze bijzondere samenwerking in een aantal voorstellingen per jaar ‘op locatie’. Cabaret, opera en ballet zijn op deze manier toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer mogelijk is om het theater in de stad te bezoeken