In 2020 elke maand twee informatiebijeenkomsten
  1. Actualiteiten
  2. In 2020 elke maand twee informatiebijeenkomsten

In 2020 elke maand twee informatiebijeenkomsten

16-12-2019

De bijeenkomsten van 2019 werden druk bezocht. We willen het voor de toehoorders prettig en persoonlijk houden. Daarom organiseren we vanaf 2020 elke maand een avond én een middag bijeenkomst. 

Leven er bij u ook vragen over wat uw mogelijkheden zijn wanneer u bij het ouder worden anders wilt wonen. Al dan niet met zorg. We informeren senioren, mantelzorgers en familie graag over de mogelijkheden in Eindhoven en omgeving. Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe alles nu werkt. Dus wilt u meer duidelijkheid over wonen, zorg en welzijn?

Reserveer een plekje door u in te schrijven voor een van de twee data. Alleen dan kunnen we uw deelname garanderen.

Na de bijeenkomst weet u hoe in Eindhoven wonen, zorg en welzijn voor senioren is georganiseerd

Tijdens de bijeenkomst vertellen zorgadviseur en woonconsulente uitgebreid over de mogelijkheden voor nu en de toekomst. Naast informatie over huurwoningen (sociaal en voor hogere inkomens)  en zorgdiensten komt zorgwet- en regelgeving ook aan de orde. Na de bijeenkomst is er ruimte voor het stellen van uw persoonlijke vragen.

In januari hebben we twee bijeenkomsten

  • Vrijdag 17 januari van 14.00 tot 15.30 uur
  • Dinsdag 28 januari van 18.30 tot 20.00 uur

 

Reserveer een plekje door het invullen van het aanmeldformulier

Om het persoonlijk en prettig voor iedereen te houden, hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Reserveer een plekje  door het invullen van het aanmeldformulier. U ontvangt van ons per mail altijd een bevestiging van uw aanmelding. Hierbij voegen we ook een routebeschrijving naar het klantencentrum toe.

De informatiebijeenkomsten zijn in het WoonincPlusVitalis klantencentrum

Het klantencentrum vindt u aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven. Het klantencecntrum ligt in een voetgangersgebied. Uw auto kunt u makkelijk parkeren in parkeergarage De Grijze Generaal. Een routebeschrijving vindt u hier.

U kunt ook een persoonlijke afspraak maken 

Heeft u liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs of woonconsulenten via info@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 02. U bent ook van harte welkom in het klantencentrum van maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.