Gratis Informatiebijeenkomst op vrijdag 11 oktober
  1. Actualiteiten
  2. Gratis Informatiebijeenkomst op vrijdag 11 oktober

Gratis Informatiebijeenkomst op vrijdag 11 oktober

05-09-2019

Leven er bij u ook vragen over wat uw mogelijkheden zijn wanneer u bij het ouder worden anders wilt wonen. Al dan niet met zorg. We informeren senioren, mantelzorgers en familie graag over de mogelijkheden in Eindhoven en omgeving. Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe alles nu werkt. Dus wilt u meer duidelijkheid over wonen, zorg en welzijn?

Reserveer een plekje door u in te schrijven. Alleen dan kunnen we uw deelname garanderen.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de bijeenkomst vertellen zorgadviseur en woonconsulente uitgebreid over de mogelijkheden voor nu en de toekomst. Naast informatie over huurwoningen (sociaal en voor hogere inkomens)  en zorgdiensten komt zorgwet- en regelgeving ook aan de orde. Na de bijeenkomst is er ruimte voor het stellen van uw persoonlijke vragen.

De bijeenkomst is op:

  • Vrijdag 11 oktober van 14.00 tot 15.30  uur in het klantencentrum aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven.  U vindt hier de routebeschrijving naar het klantencentrum.

Wilt u deelnemen? 

Om het persoonlijk en prettig voor iedereen te houden, hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Een plekje reserveren kan door het invullen van het aanmeldformulier. U ontvangt van ons per mail altijd een bevestiging van uw aanmelding. Hierbij voegen we ook een routebeschrijving naar het klantencentrum toe.

Gratis adviesgesprek? 

Heeft u liever een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan contact op met één van de adviseurs of woonconsulenten via info@woonincplusvitalis.nl of 040 220 22 02. U bent ook van harte welkom in het klantencentrum van maandag t/m donderdag tussen 9.00-17.00 uur en vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur.