Karin Bloemen en band: live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties
  1. Actualiteiten
  2. Karin Bloemen en band: live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

Karin Bloemen en band: live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

04-04-2019

Op woensdag 1 mei wordt er vanaf 20.00 uur op diverse locaties een directe verbinding tot stand gebracht met het Parktheater. De live-streaming is te zien bij: WoonincPlusVitalis locaties Vonderhof, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst-Kronehoef. Kaarten zijn bij de receptie van deze locaties te verkrijgen voor 7.50 per persoon (incl. consumptie). Ontvangst vanaf 19.30 uur.

Iedereen is welkom
In de centrale ontmoetingsruimte van de locaties wordt de voorstelling Souvenirs van Karin Bloemen getoond. Zo kunnen ouderen en hun naasten de voorstelling mee beleven zonder ver van huis te hoeven.  Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten.

In je leven verzamel je vele spullen en herinneringen. Je huis en je hoofd raken zo vol dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin Bloemen voegt in Souvenirs de daad bij het woord en gooit als een stier in de porseleinkast alle ballast de deur uit. Een ouderwets rijke Bloemenshow, met dierbare oude en verrassend nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types en prachtige jurken.  

Bijzondere samenwerking
De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Studio 040 en Parktheater Eindhoven. Al vanaf 2014 resulteert deze bijzondere samenwerking in een aantal voorstellingen per jaar ‘op locatie’. Cabaret, opera en ballet zijn op deze manier toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer mogelijk is om het theater in de stad te bezoeken