Paul van Vliet & Noordpool Orkest in Concert
  1. Actualiteiten
  2. Paul van Vliet & Noordpool Orkest in Concert

Paul van Vliet & Noordpool Orkest in Concert

21-11-2019

Live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

Op maandag 9 december is er vanaf 20.00 uur op diverse locaties een directe verbinding met het Parktheater. De live-streaming is te zien bij: WoonincPlusVitalis locaties Vonderhof, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst-Kronehoef. Kaarten koopt u bij de receptie van deze locaties voor 7.50 per persoon (incl. consumptie). Ontvangst vanaf 19.30 uur. 

Iedereen is welkom

Ouderen en hun naasten beleven de voorstelling mee zonder ver van huis te hoeven. Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten.

Paul van Vliet zingt en vertelt

In de centrale ontmoetingsruimte van de locaties beleeft u Paul van Vliet ive mee. Paul van Vliet zette in mei 2018 een punt achter zijn carrière. Hij schreef daarna diverse boeken. Op uitnodiging van het Noordpool Orkets brengt hij eenmalig het zingen en schrijven samen op toneel. Hij zingt bekende en minder bekende liedjes én vertelt enkele verhalen uit zijn boek. 

Bijzondere samenwerking

De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Parktheater Eindhoven. Cabaret, opera en ballet zijn op deze manier toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten. Oook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer lukt om het theater in de stad te bezoeken. 

Voor de adressen van deelnemende locaties kijkt u op https://www.woonincplusvitalis.nl/contact/adressen-woongebouwen/