Slimme (zorg)oplossingen voor een comfortabel en veilig leven
  1. Actualiteiten
  2. Slimme (zorg)oplossingen voor een comfortabel en veilig leven

Slimme (zorg)oplossingen voor een comfortabel en veilig leven

09-05-2019

Op 15 mei staat het Zorg van Nu team bij WoonincPlusVitalis Parc Gender. Dit informatieteam is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en vertelt u alles over slimme zorgoplossingen: van zorgrobots tot aantrekhulpjes en van interactieve spellen tot patiëntportalen.

Kom een praatje maken met het team en ontdek welke toepassingen u kunnen helpen om uw eigen zorg – of die voor een ander – te verbeteren en om langer veilig en comfortabel zelfstandig te wonen.

Ze vertellen u alles over handige innovatieve oplossingen waarvan u het bestaan wellicht nog niet kent. Denk aan zelf online eigen medische gegevens inkijken. En een apparaatje waarmee u uw naaste kunt terugvinden als zij de weg naar huis niet meer weet, omdat zij aan dementie lijdt.  Apps die helpen uw conditie te verbeteren. Hulpmiddelen die zorgen dat u niet voor elk contact met uw arts de deur uit hoeft. Thuis uw bloeddruk of hartslag meten, terwijl de zorgverlener op afstand meekijkt. De laatste labuitslagen thuis inzien. En heel veel handigheidjes om langer veilig en zelfstandig thuis te wonen.  

Datum: Woensdag 15 mei

Locatie:Grand Café – WoonincPlusVitalis Parc Gender – Maria van Bourgondiëlaan 8 Eindhoven

Tijdstip:10:00-18:00 uur

Kijk op de website www.zorgvannu.nl.