Direct te huur - 3-kamer senioren appartement in Oirschot
  1. Actualiteiten
  2. Direct te huur - 3-kamer senioren appartement in Oirschot

Direct te huur - 3-kamer senioren appartement in Oirschot

22-11-2019

Koestraat 41F, Oirschot

Mooi gelegen 3-kamer senioren appartement in het centrum van Oirschot te huur. In een prachtig historisch gebouw op loopafstand van alle voorzieningen.

Indeling appartement

Dit appartement ligt op de begane grond van seniorengebouw "De Oirsprong" en heeft veel lichtinval door de grote hoge ramen. Het heeft een woonoppervlakte van ruim 90 m2 en beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een inbouwkookplaat, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. Verder heeft het twee slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en 2e toilet en een klein tuintje. U heef een eigen berging in de kelder en op de begane grond toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling.

Woongebouw

Het monumentale oude schoolgebouw is met veel zorg en behoudt van originele elementen omgebouwd tot woongebouw. Voor dit kleinschalige wooncomplex van 15 appartementen is voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid. 

Oirschot en omgeving

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners verspreidt over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Eindhoven en Tilburg liggen op circa 20 kilometer. De snelweg A58 is snel bereikbaar. Met vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich met trots “Monument in het Groen”.

Maandelijkse lasten

Kale huurprijs:            € 1.266,54
Woonservicekosten:   €    138,94
Geen huurtoeslag mogelijk.

Toewijzingscriteria

Voor 55+, max. 2 personen.
Minimaal inkomen € 48.000  en of voldoende vermogen om de huur te kunnen voldoen.
Minimale huurperiode 1 jaar.

Interesse of vragen?

Neem contact op met Simone van Geest, 06-30941156 of via svangeest@woonincplusvitalis.nl