Start verhuur Picuskade
  1. Actualiteiten
  2. Start verhuur Picuskade

Start verhuur Picuskade

04-07-2019

Donderdag 4 juli om 09.00 uur start Wooninc. met de verhuur van de tweekamerappartementen en studio's in Picuskade. Picuskade ligt dichtbij Eindhoven centrum en is geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens (zonder kinderen). Als u zich nu alvast registreert op Wooniezie kunt u straks direct reageren. De woningen worden via loting toegewezen. 

Start verhuur 4 juli 9.00 uur

U kunt vanaf 4 juli 9.00 uur via Wooniezie reageren op één of meer van de vier advertenties van de studio's en appartementen. Kijk goed naar het maximale inkomen dat genoemd wordt bij de advertenties op Wooniezie. U komt alleen voor de woning in aanmerking als u voldoet aan deze inkomenseis.

Tweekamerappartementen

De appartementen type B, B1, E en E1 hebben een woonoppervlakte van ongeveer 47 m² met een slaapkamer van ruim 12 m². De B-types hebben een ruim balkon. Deze appartementen hebben een eigen berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder. De huurprijs van de tweekamerappartementen is 
€ 760 (incl. parkeerplaats en servicekosten) per maand.
De appartementen zijn geschikt voor maximaal twee personen en worden niet verhuurd aan (alleenstaande) gezinnen met kinderen. Benieuwd naar de plattegronden? Bekijk dan de brochure!     

Diverse type studio's

Er zijn diverse studio's beschikbaar, met kleine verschillen in indeling en grootte (A, A2, C, C1, D). De studio's variëren van 22 m2 tot en met 26 m2 en zijn geschikt voor eenpersoonshuishoudens. Type C1 is de enige studio voorzien van een buitenruimte. Benieuwd naar de overige typen? Bekijk dan de brochure! De huurprijs van de studio's ligt tussen de 
€ 509 en € 644 per maand (incl. servicekosten).   

Hoe komt u in aanmerking voor een woning?

Wij nemen uw reactie alleen in behandeling als uw inschrijving op Wooniezie compleet is. Zorg er daarom voor dat u de volgende documenten heeft geüpload:
1. Legitimatiebewijs van uzelf en uw eventuele partner. 
2. Uittreksel uit de Basisregistratie Personen met adreshistorie. Deze kunt u aanvragen bij uw gemeente en mag niet ouder zijn dan drie maanden. Hieraan zijn kosten verbonden. 
3. Meest recente inkomensverklaring van de Belastingdienst van uzelf en uw eventuele partner, aan te vragen via de Belastingtelefoon 0800-0543, of de meest recente definitieve aanslag Belastingdienst. Let op: zonder de inkomensverklaring van de Belastingdienst kunnen wij de woning niet aan u aanbieden. U kunt de inkomensverklaring ook via de website van de Belastingdienst aanvragen. 
4. Recente salarisstrook of uitkeringsspecificatie van u en uw eventuele partner. 
5. Een volledig ingevulde verhuurdersverklaring (als u nu of in de afgelopen vijf jaar een woonruimte huurt/huurde).