Verhuur woningen Antonius via klantencentrum WoonincPlusVitalis
  1. Actualiteiten
  2. Verhuur woningen Antonius via klantencentrum WoonincPlusVitalis

Verhuur woningen Antonius via klantencentrum WoonincPlusVitalis

26-08-2019

Sinds dit jaar zijn Wooninc. en Sint Annaklooster de nieuwe partners van woon- en zorgcentrum Antonius. Wooninc. is verantwoordelijk voor de 114 sociale huurwoningen. Sint Annaklooster levert de zorg aan de bewoners. De verhuur van de zelfstandige woningen verloopt via het klantencentrum WoonincPlusVitalis. 

Het woongebouw

Antonius ligt in kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. Het is een kleinschalig woongebouw dat staat bekend staat om de gemoedelijke sfeer en fijne ambiance. De entree vormt het gezellige hart én de ontmoetingsplaats van Antonius. Hier vindt u de recreatieruimte en het restaurant genaamd  ‘de Amstel’.  Bewoners en hun gasten kunnen hier terecht voor een warme maaltijd (tussen 12.00 en 12.30 uur). In Antonius is veel aandacht voor bewegen en actief bezig zijn. De activiteitenbegeleiding, bijgestaan door een grote groep vrijwilligers, organiseert dagelijks activiteiten in de recreatieruimte. Een mooie grote binnentuin, supermarkt, pedicure en kapsalon zijn extra faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. 

De woningen 

De 114 sociale huurwoningen en -appartementen zijn zelfstandige woningen voor maximaal 2 personen. Antonius is een zogenaamde Compleet locatie waar bewoners zelfstandig wonen en mogen rekenen op extra voorzieningen en services op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in Antonius.  Heeft u zorg nodig? Sint Annaklooster levert deze graag. 

Wilt u ook wonen in Antonius?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning. 
 
Woningzoekenden met een zorgindicatie komen mogelijk met voorrang in aanmerking voor een woning in Antonius. Neem in dat geval contact op met Rob de Hoogen via 06 - 20 49 71 77, 040 - 220 22 65 of rdehoogen@woonincplusvitalis.nl.