Onmisbaar! Vrijwilligers bij Vitalis.
  1. Actualiteiten
  2. Onmisbaar! Vrijwilligers bij Vitalis.

Onmisbaar! Vrijwilligers bij Vitalis.

27-08-2019
Maak uzelf onmisbaar! Word vrijwilliger in een onze woongebouwen.  
 
Maar liefst 1250 vrijwilligers zetten zich al in bij Vitalis Woonzorg Groep. Met hun inzet dragen ze bij aan het leven van senioren bewoners en cliënten.  Wilt u ook graag iets betekenen voor anderen? Zoekt u voor een paar uur per week een zinvolle invulling? Kom dan als vrijwilliger bij Vitalis werken. 

Naast voldoening biedt werken als vrijwilliger nog veel andere voordelen

Het werken als vrijwilliger geeft veel voldoening en waardering. Er heerst een leuke sfeer en u doet nieuwe contacten op. U kunt zich ook verder ontplooien, bijvoorbeeld via scholing. U heeft recht op een tegemoetkoming in de onkosten. En net als vaste medewerkers geniet u ook van andere voordelen van ‘Vitalis Benefits - Wegnahetwerk’. Met onze  vrijwilligersovereenkomst bent u verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens uw aanwezigheid.

Bij Vitalis kunt u zich inzetten in uw eigen buurt

Van het tappen van een biertje achter de bar tot het helpen in een van de huiskamers. Het kan bij Vitalis. Ook het begeleiden van een activiteit kan als vrijwilliger. Dit gebeurt in een van de vele locaties van Vitalis. Misschien wel in uw eigen buurt.  

U heeft geen specifieke opleiding nodig

Het is vooral belangrijk dat u affiniteit heeft met ouderen. En natuurlijk helpt enthousiasme ook mee om een succes te maken van uw rol als vrijwilliger. We proberen u zoveel in te zetten daar waar uw talenten liggen. Waar liggen die van u?

Kom kennismaken dan vertellen we u alles over de mogelijkheden

Vind hier per woongebouw de contactpersonen. Bel of mail ze en ga eens praten over de mogelijkheden.