Wooninc. viert 100 jarig bestaan
  1. Actualiteiten
  2. Wooninc. viert 100 jarig bestaan

Wooninc. viert 100 jarig bestaan

29-08-2019
Op 28 oktober 2019 bestaat Wooninc. maar liefst 100 jaar. Dat viert Wooninc. graag samen met bewoners en buurtgenoten. In de periode tot de verjaardag zijn er volop activiteiten en winacties.  Houd voor alle activiteiten en winacties deze website en de Wooninc. Facebookpagina in de gaten.

Honderduit dansen

In haar woongebouwen voor senioren zijn er Danspaleizen: ouderwets gezellige dansfeesten met muziek uit de jaren 40, 50 en 60. Ook de medewerkers staan als vrijwilliger klaar om een dansje te wagen met de senioren. Woont u in een van onze woongebouwen voor senioren? Meld u dan aan bij de huismeester!

Wie jarig is ...

Wie jarig is, trakteert! Ter ere van het jubileum deelt Wooninc. overheerlijke ijsjes, verse friet en hartverwarmende soep uit. Zin in zo'n lekkere traktatie? Kijk op Wooninc.nl of volg facebook om te zien of Wooninc. ook in uw buurt langskomt!

Honderduit knutselen en kleuren

Voor de jongste huurders organiseert Wooninc. een knutselwedstrijd. Met hun ‘huis van de toekomst’ maken ze kans op een uitje voor het hele gezin. Bijvoorbeeld naar de dierentuin. Ook voor de mooiste kleurplaat zijn er mooie prijsjes voor kids van alle leeftijden.

Honderduit geluk

Merel Morre schrijft speciaal voor het jubileum een gedicht. Dit laat Wooninc. met ‘green graffiti’ aanbrengen bij al haar woongebouwen. Green graffiti is graffiti met krijt- of melkverf. Dat vervaagt vanzelf weer en is niet schadelijk voor het milieu! 

Honderduit puzzelen

Norbert van Onna maakt komende tijd prachtige foto’s van de elf gemeenten waarin Wooninc. actief is. Ze zijn te zien in een jubileum uitgave. Ook worden van deze foto’s puzzels gemaakt die in de ontmoetingsruimten van de seniorengebouwen komen te liggen.