Direct te huur - bijzonder en ruim senioren appartement in Oirschot
  1. Actualiteiten
  2. Direct te huur - bijzonder en ruim senioren appartement in Oirschot

Direct te huur - bijzonder en ruim senioren appartement in Oirschot

22-11-2019

Koestraat 41R, Oirschot

Mooi gelegen bijzonder senioren appartement in het centrum van Oirschot te huur. In een prachtig historisch gebouw op loopafstand van alle voorzieningen. Bezichtiging is meer dan de moeite waard.

Indeling appartement

Dit bijzondere appartement op de 2e etage van seniorengebouw "De Oirsprong"  heeft een woonoppervlakte van ruim 100 m2 (excl. inpandige atelierruimte) en beschikt over een woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een inbouwkookplaat, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. Verder heeft het een ruime slaapkamer, badkamer met ligbad, douche en 2e toilet, balkon én patio. De grote inpandige atelierruimte van ruim 80 m2 kan voor diverse doeleinden worden gebruikt.

U heeft u een eigen berging in de kelder en op de begane grond toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling.

Woongebouw

Het monumentale oude schoolgebouw is met veel zorg en behoud van originele elementen omgebouwd tot woongebouw. Voor dit kleinschalige wooncomplex van 15 appartementen is voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid.  De verdiepingen zijn per lift makkelijk bereikbaar waardoor het appartement ook voor minder mobiele bewoners geschikt is.

Oirschot en omgeving

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners verspreidt over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Eindhoven en Tilburg liggen op circa 20 kilometer. De snelweg A58 is snel bereikbaar. Met vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich met trots “Monument in het Groen”.

Maandelijkse lasten

Kale huurprijs:            € 1.350,-
Woonservicekosten:  €     138,94
Geen huurtoeslag mogelijk.

Toewijzingscriteria

Voor 55+, max. 2 personen.
Minimaal inkomen 48.000  en of voldoende vermogen om de huur te kunnen voldoen.
Minimale huurperiode 1 jaar.

Interesse of vragen?

Neem contact op met Simone van Geest, 06-30 94 11 56 of via svangeest@woonincplusvitalis.nl