Vitalis in top10 best gewaardeerde verpleeghuizen
  1. Actualiteiten
  2. Vitalis in top10 best gewaardeerde verpleeghuizen

Vitalis in top10 best gewaardeerde verpleeghuizen

16-12-2019

ZorgkaartNederland, de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg publiceerde onlangs de top 2019 in 3 verschillende categorieën. Vitalis staat in de top10 best gewaardeerde verpleeghuizen!

Op Zorgkaart Nederland kunnen cliënten, hun naasten of vertegenwoordigers een zorgaanbieder beoordelen op zeven punten. Bijvoorbeeld op het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de bewoners. Deze waardering is daarom vooral een waardering voor de medewerkers en vrijwilligers van Vitalis. Zij zorgen er iedere dag weer voor dat bewoners het naar hun zin hebben en dat zij, hun naasten en mantelzorgers de zorg en begeleiding hoog waarderen.
 
Vitalis is heel erg blij dat mensen dit jaar gemiddeld een 8.7 gaven. Dat is een grote stimulans. En betekent dat Vitalis goed bezig is met het nastreven van de bedoeling: de Kunst van Gelukkig Oud zijn!
 
Vitalis bedankt alle cliënten/familieleden, die Vitalis zo goed beoordeelden op ZorgkaartNederland. Ook bedankt Vitalis haar medewerkers en vrijwilligers. 
 
ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. De website bestond onlangs 10 jaar. Dat werd gevierd met onder andere de bekendmaking van de top 10.