Verkouden? Kom niet naar ons klantencentrum of onze woongebouwen voor senioren!
  1. Actualiteiten
  2. Verkouden? Kom niet naar ons klantencentrum of onze woongebouwen voor senioren!

Verkouden? Kom niet naar ons klantencentrum of onze woongebouwen voor senioren!

10-03-2020

Het RIVM roept mensen met een verkoudheid (snotneus, hoesten, keelpijn, niesen) op om thuis te blijven. Wij gaan mee in dit advies. Wij werken veel met senioren. Zij kunnen ernstig ziek worden van het coronavirus. Daarom vragen we u om niet naar ons klantencentrum of onze woongebouwen voor senioren te komen als u verkouden bent. Onze medewerkers en zakelijke partners volgen dit advies ook op.

De bezetting in ons klantencentrum is op dit moment anders dan anders. We stimuleren medewerkers namelijk om zoveel mogelijk vanuit thuis te werken. Het kan daarom voorkomen dat u wat langer moet wachten dan normaal. We hopen op uw begrip. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 040 220 22 02. U kunt ons ook bereiken via info@woonincplusvitalis.nl.

Is een bezoek aan ons klantencentrum of een woongebouw noodzakelijk?

Let dan extra goed op uw handhygiëne:

- Was of desinfecteer uw handen zodra u binnen komt.

- Nies of hoest in uw elleboogholte.

- Gebruik papieren zakdoekjes en gooi die direct weg.

- Was na gebruik van zakdoekjes uw handen.

- Vermijd persoonlijk contact. Het RIVM raadt aan om een afstand van minimaal een meter aan te houden, twee meter als u hoest of niest.

Kunt u nu niet naar ons klantencentrum komen? 

Natuurlijk helpen we u graag via andere kanalen met uw vragen. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 040 220 22 02.  U kunt ons 24/7 een bericht sturen via ons contactformulier.

Wij doen er alles aan om te zorgen dat u de dienstverlening krijgt die u van ons gewend bent. Door deze maatregel kan het zijn dat u iets langer op een reactie moet wachten. We hopen op uw begrip.

Kijk voor meer informatie over dit advies op de website van het RIVM.