Verhuur aanleunwoningen Peppelrode
  1. Actualiteiten
  2. Verhuur aanleunwoningen Peppelrode

Verhuur aanleunwoningen Peppelrode

15-03-2021 Peppelrode

Verpleeghuis Vitalis Peppelrode biedt naast Intensieve zorgwoningen ook 37 aanleunwoningen. Hier woont u zelfstandig en maakt gebruik van de vele voorzieningen van Peppelrode. Zorgalarmering is een standaardvoorziening. En verandert uw zorgbehoefte dan kunt u hiervoor aanvullende afspraken maken met het vaste zorgteam van Vitalis Peppelrode. De bemiddeling van de aanleunwoningen loopt via het klantencentrum. 

Vitalis Peppelrode is een intensieve zorglocatie. Hier biedt Vitalis wonen met 24 uurs zorg en behandeling en alle vormen van deeltijdzorg en mantelzorgondersteuning onder één dak. 

Het gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin, waar u heerlijk kunt wandelen, dragen bij aan de prettige woonomgeving. In de tuin ligt het sfeervolle Theehuis met terras, waar u een drankje drinkt. De Carroussel vormt het bruisende hart van de locatie. Hier speelt het actieve verenigingsleven zich af en hier komen bewoners/familieleden en ouderen uit de wijk samen voor een drankje of een warme maaltijd. Peppelrode kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor kunst en cultuur. U woont hier kleurrijk, naast het Maxima Medisch Centrum en vlakbij het centrum van Eindhoven.

Aanleunwoningen

De 37 aanleunwoningen liggen direct naast Peppelrode. Ze kijken aan de ene kant uit op het ziekenhuis en aan de andere kant op de Parade. De appartementen zijn allemaal identiek qua grootte en indeling. En liggen op de begane grond tot en met de tweede verdieping. Ze hebben allemaal een balkon en op de begane grond een tuintje. De appartementen hebben twee slaapkamers, een woonkamer, een keuken, een badkamer en een berging. Ze zijn ook zeer geschikt voor echtparen. 

Wonen en zorg

In de aanleuningen van Peppelrode woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen. Zorgalarmering is hier standaard. Dit betekent dat in geval van een calamiteit u een zorgmedewerker kunt oproepen. Ook heeft de woning een brandalarm en is de opvolging ervan onderdeel van de basisvoorzieningen. Naast dit basispakket kunt u bij een groeiende zorgbehoefte aanvullende afspraken hierover maken met het vaste zorgteam van Vitalis. 

Huurprijs en (zorg)servicekosten

U huurt de aanleunwoning van Woonzorg Nederland. Zij voeren een zogenaamd twee hurenbeleid. Daarmee zijn de woningen ook toegankelijk voor mensen met een wat kleinere portemonnee. 

Kale huurprijs tussen € 633,- en € 720,- (excl. voorschot woonservicekosten € 70,-) per maand. De huurprijs is afhankelijk van uw inkomen. 

Voor het zorgservicepakket sluit u een contract met Vitalis. De kosten zijn € 80,82 per maand. Hieronder vallen:

- Zorgalarmering via Jinca

- Calamiteitenzorg en opvolging alarm en BHV

- Receptie en activiteiten

 

Interesse in een aanleunwoning in Peppelrode?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op met verhuurconsulent Amanda Loosschilder. Zij werkt bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. U bereikt haar via 06-10419719 of aloosschilder@woonincplusvitalis.nl.