Te huur: Veldmaarschalk Montgomerylaan 627 Eindhoven
  1. Actualiteiten
  2. Te huur: Veldmaarschalk Montgomerylaan 627 Eindhoven

Te huur: Veldmaarschalk Montgomerylaan 627 Eindhoven

01-02-2021

Dit ruime 3-kamerappartement van circa 85 m2 ligt op de 2e etage. Het heeft een woonkamer van 37 m2 en twee slaapkamers (12 en 7 m2 groot). Ook beschikt het over een dichte keuken, badkamer en een berging. Het balkon kijkt uit over de Veldmaarschalk Montgomerylaan. Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.

Huurprijs € 787,50 excl. € 44,50 servicekosten

Dit appartementencomplex, vlakbij de stad, bestaat uit 5 woonlagen en in totaal 128 appartementen. Een groot aantal appartementen heeft twee slaapkamers en wordt verhuurd aan mensen vanaf 55 jaar. In deze portieken is ook een lift aanwezig. Daarnaast zijn er ook appartementen met 3 slaapkamers en 4 slaapkamers. Deze zijn voor alle leeftijden. In deze portieken is geen lift aanwezig.

Alle woningen beschikken over een balkon met uitzicht over de Veldmaarschalk Montgomerylaan of de gemeenschappelijke tuin, waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Aan de voorzijde van het gebouw is het betaald parkeren. Aan de achterzijde van het gebouw ligt de Kruisstraat met een breed aanbod aan winkels en de Woenselse Markt is. Vanuit de  Veldmaarschalk Montgomerylaan zijn zowel de uitvalswegen, het centrum van Eindhoven, als winkelcentrum Woensel eenvoudig bereikbaar. Het woongebouw dateert uit 1959 en daarmee voldoen de (geluids)isolatie aan andere normen  dan de huidige bouwnormen.

De huurperiode is minimaal 12 maanden

De waarborgsom is gelijk aan 1 maandhuur

 

Toewijzingscriteria

Bruto jaar inkomen vanaf € 40.024 tot € 55.000

De woning is niet geschikt voor woningdelers

Inwonende kinderen zijn niet toegestaan

 

Interesse in dit huurappartement aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan?

Voor meer informatie neemt u contact op met de verhuurconsulente Simone Verkuylen van Stayinc. Zij is bereikbaar via 06-15876355 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via sverkuijlen@stayinc.nl

Stayinc. biedt het woningaanbod aan via de eigen website middenhuur.stayinc.nl. Schrijf u gratis in zodat u direct kunt reageren op het woningaanbod.