Te huur: St Jorisstraat 44 Oirschot
  1. Actualiteiten
  2. Te huur: St Jorisstraat 44 Oirschot

Te huur: St Jorisstraat 44 Oirschot

01-03-2021

Dit royale appartement in Leefdael is circa 95 m2 groot. Het heeft een woonkamer van 37 m2 met een aangrenzende open keuken. De woonkamer is verdeeld in een ruime zithoek en een aparte eetkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een inbouwkookplaat, koelkast, combi magnetron en afzuigkap. De twee slaapkamers zijn 13 m2 en 6 m2 groot. De badkamer bereikt u zowel via de entreehal als via de grote slaapkamer en is voorzien van een royale doucheruimte, wastafel, design radiator en een tweede toilet. 

Huurprijs € 1.000,- excl. € 54,75 servicekosten en € 50,- bijkomende kosten

Kiest u voor een appartement in Leefdael dan kiest u voor zelfstandig wonen met vrijheid  als levensstijl waarbij comfort, ambiance en veiligheid hoog in het vaandel staan. Leefdael biedt 32 huurappartementen, verdeeld over 4 woonlagen en is op loopafstand gelegen van de Sociaal Cultureel Centrum de Enck. Hier vindt u van vele voorzieningen zoals een grand café, vele diverse verswinkels, boekwinkel, slijterij, huisartsenpraktijk, fysiotherapeut, apotheek en bibliotheek.

Het woongebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage en gemeenschappelijke fietsenstalling. In het woongebouw is een huismeester actief, die toezicht houdt op het woongebouw en directie omgeving. De appartementen hebben brede deuren (enkele zijn schuifdeuren waardoor men nog meer ruimte kan benutten voor de inrichting van de kamers) en drempelloze doorgangen en zijn voorzien van diverse elektronische toepassingen zoals een videofoon intercom en elektronische deuren in openbare gangen. De bushalte bevindt zich op loopafstand van het woongebouw.


De huurperiode is minimaal 12 maanden
De waarborgsom is gelijk aan 1 maandhuur

Toewijzingscriteria
Bruto jaar inkomen vanaf € 48.000
Inwonende kinderen zijn niet toegestaan
Als u niet voldoet aan deze inkomenseis maar wel een aantoonbaar eigen vermogen hebt door bv verkoop van een woning dan vragen wij u contact met ons op te nemen voor het bespreken van uw mogelijkheden voor deze woning. 

 

Interesse in dit huurappartement aan de Jorisstraat in Oirschot?

Voor meer informatie neemt u contact op met verhuurconsulente Simone Verkuylen van Stayinc. Zij is bereikbaar via 06-15876355 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via sverkuijlen@stayinc.nl. 

Stayinc. biedt het woningaanbod aan via de eigen website middenhuur.stayinc.nl. Schrijf u gratis in zodat u direct kunt reageren op het woningaanbod.