List, Shaffy & Piaf:  live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties
  1. Actualiteiten
  2. List, Shaffy & Piaf: live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

List, Shaffy & Piaf: live meekijken bij WoonincPlusVitalis locaties

05-09-2019

Op vrijdag 11 oktober is er vanaf 20.00 uur op diverse locaties een directe verbinding met het Parktheater. De live-streaming is te zien bij: WoonincPlusVitalis locaties Vonderhof, Wilgenhof, Kortonjo, Parc Gender, De Horst-Kronehoef. Kaarten koopt u bij de receptie van deze locaties voor 7.50 per persoon (incl. consumptie). Ontvangst vanaf 19.30 uur. 

Ouderen en hun naasten beleven de voorstelling mee zonder ver van huis te hoeven. Senioren uit de wijken rondom de deelnemende locaties zijn van harte welkom om bij dit evenement aan te sluiten.

Iedereen is welkom

In de centrale ontmoetingsruimte van de locaties beleeft u Renée van Wegberg live mee. Ze brengt een ode aan Liesbetch List, Rmases Shaffy en Edith Piaf. Samen met topartiesten zingt ze een rijk oeuvre van haar favoriete artiesten. En ook Jacques Brel, Frank Boeijen en Charles Aznavour komen aan bod. 

Bijzondere samenwerking

De live-uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door Parktheater Eindhoven. Cabaret, opera en ballet zijn op deze manier toegankelijk voor mensen die graag van kunst en cultuur genieten, ook als het om gezondheidsredenen en door beperkingen in de mobiliteit niet meer lukt om het theater in de stad te bezoeken.