Vacature Adviseur Zorg WoonincPlusVitalis 28 - 32 uur (verspreid over 4 of 5 dagen)
  1. Actualiteiten
  2. Vacature Adviseur Zorg WoonincPlusVitalis 28 - 32 uur (verspreid over 4 of 5 dagen)

Vacature Adviseur Zorg WoonincPlusVitalis 28 - 32 uur (verspreid over 4 of 5 dagen)

17-12-2018

Bij WoonincPlusVitalis willen we bijdragen aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte, diverse teams waarin ieders talent de ruimte krijgt, en professionele en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Hoe ziet jouw werkplek er uit?
WoonincPlusVitalis is een samenwerking  tussen woningcorporatie Wooninc. en ouderenzorgorganisatie Vitalis WoonZorg Groep. Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij samen als één aanspreekpunt voor ouderen vanuit het klantencentrum. Wij helpen senioren bij het vinden van passende oplossingen voor wonen, zorg en welzijn in Eindhoven en omgeving. Het klantencentrum is sinds 1,5 jaar gevestigd in een zeer moderne werkomgeving nabij de Grijze Generaal in Eindhoven. Samen met 9 collega zorg adviseurs van Vitalis werk je dagelijks in een team van ongeveer 23 personen waarbij iedereen in open spreekruimtes met elkaar in contact staat.
 
Wat ga je precies doen?
Binnen het WoonincPlusVitalis klantencentrum ben je samen met je collega’s, hét aanspreekpunt voor alle senioren die vragen hebben op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Dit doe je zowel telefonisch als ook op afspraak in een persoonlijk gesprek. Je bespreekt de mogelijkheden met de klant en begeleidt de plaatsing en de indicatiestelling. Je laat de senioren de woonmogelijkheden die wij kunnen bieden zien en naar wens leid je de klanten rond in onze locaties. Vraag en aanbod worden continu bewaakt en afgestemd, het managen van de wachtlijst is altijd een uitdaging als adviseur. Uiteraard zorg je voor een correcte administratie en communicatie met collega’s. Meedenken in het verder optimaliseren en innoveren van onze dienstverlening is vanzelfsprekend voor ons.
 
Wat neem jij mee?
Ben jij een schaap met 5 poten? Waarvan de poten nog kunnen groeien? Ben jij degene op wie de klant en het team kunnen bouwen? Heb je ervaring in een zorgomgeving en affiniteit met de oudere medemens? Voel je je ook nog thuis in een pionierende dienstverlenende omgeving waarbij de behoefte en wensen van de klant altijd voorop staan en heb je een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wat mag je van ons verwachten?
• Een informele en moderne werkomgeving
• Een gezonde werk- privé-balans vinden wij belangrijk, flexibel werken behoort tot de mogelijkheden
• Je werkt in een zelf organiserend team waarbij jouw input telt
• Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis academie
• We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 45/50 (afhankelijk van ervaring en opleiding)
• Eindejaarsuitkering van 7,4%.
 
Bouw je met ons mee?
Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag vóór 6 januari 2019 via het Vitalis sollicitatieformulier. Ben je enthousiast over deze functie en heb je nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact op met Monique Kroonen, Senior Adviseur, op 06-12984769.