Vacature Senior consulent wonen (28-36 uur)
  1. Actualiteiten
  2. Vacature Senior consulent wonen (28-36 uur)

Vacature Senior consulent wonen (28-36 uur)

29-05-2018

Ben jij een meewerkend voorman/vrouw, die naast de verhuur van 55+ woningen, ook een rol pakt in de doorontwikkeling van WoonincPlusVitalis? Denk je graag mee over beleid, werkprocessen en teamontwikkeling? Voel jij je thuis in een coachende rol? Heb je ook nog eens ervaring in een corporatie of een zorgomgeving en affiniteit met de oudere medemens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WoonincPlusVitalis
WoonincPlusVitalis is een samenwerking  tussen woningcorporatie Wooninc. en ouderenzorgorganisatie Vitalis. Sinds 2016 hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij als één aanspreekpunt voor ouderen vanuit het WoonincPlusVitalis Klantencentrum om senioren nog beter te adviseren bij het vinden van passende oplossingen voor wonen, zorg en welzijn in Eindhoven en omgeving.

Wat ga je doen in deze functie?
Als senior consulent wonen binnen het WoonincPlusVitalis Klantencentrum rapporteer je aan de directeur en ben je de schakel tussen verhuurteam en directeur. Een greep uit je werkzaamheden:
• Eerste aanspreekpunt voor woonconsulenten en inspirator van het team.
• Advisering ter verbetering van verhuurbeleid en leefbaarheid van onze woningen.
• Actieve rol in de ontwikkeling van WoonincPlusVitalis en het team en advies hierover aan de directeur.
• Advies aan 55+ woningzoekenden (of hun vertegenwoordigers) over passende woon- en of zorgoplossingen, waarbij je (indien nodig) schakelt met collega’s met zorgexpertise.
• Administratieve werkzaamheden behorend bij het verhuurproces.
• Advies bij opstellen van buurt- en wijkvisies en complexbeheerplannen.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent een echte verbinder en teamspeler want je kunt goed met mensen omgaan, 
bent enthousiast en ziet altijd mogelijkheden.
• Je bent proactief, doortastend, neemt initiatief en hebt overtuigingskracht.
• Je bent integer, discreet en nauwkeurig.
• Je werkt resultaatgericht, accuraat en efficiënt.
• Plannen en organiseren is je tweede natuur.
• Je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

Je beschikt daarnaast over een relevante, afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau en hebt ruime ervaring met (lokale) volkshuisvesting, de doelgroep senioren en hebt kennis van relevante wet- en regelgeving. Ervaring in een corporatie of zorgomgeving is een sterke pre.

Wat bieden wij?
Een afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris conform cao woondiensten en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een moderne werkplek met veel vrijheid en daarmee ook veel verantwoordelijkheid. Flexibel werken hoort daar wat ons betreft bij. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden kun je gebruik maken van ruime opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen wij graag per direct in contact met jou! Stuur je gemotiveerde reactie met curriculum vitae vóór 17 juni 2018 naar sollicitatie@wooninc.nl ter attentie van mevrouw Teun Vrolijk, HR medewerker. Voor meer informatie over de functie kun je ook bij haar terecht (06 53783100).