WoonincPlusVitalis opent haar online deuren
  1. Blog
  2. WoonincPlusVitalis opent haar online deuren

WoonincPlusVitalis opent haar online deuren

29-08-2016

Welkom op het WoonincPlusVitalis blog: een plek waar wij u iedere week voorzien van alle actualiteiten op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Hierbij kunt u denken aan praktische tips op het gebied van plezierig wonen of verhuizen, leuke tips voor het ondernemen van uitjes of reizen, de aankondiging van interessante informatieavonden én allerhande informatie op het gebied van gezondheid. Wij zijn er voor woningzoekenden, zorgzoekenden, activiteitenzoekenden, maar ook voor familie, vrienden, bekenden en professionals. Kortom: wij zijn er voor iedereen. Samen en altijd dichtbij. Ook online.

Altijd dichtbij, ook online

Wooninc plus Vitalis is een bundeling van krachten. Een samenwerking tussen twee partijen, waarmee wij hét aanspreekpunt zijn voor alles wat te maken heeft met wonen, welzijn en zorg voor senioren en ouderen in Eindhoven. Het is onze passie om dit samen met u te doen en daarom zijn we altijd dichtbij: wij staan midden in de wijk en maatschappij voor u klaar bij al uw vragen, helpen bij een drempelloze overgang van (zelfstandig) wonen naar wonen met (gedeeltelijke) zorg en houden rekening met iedereen die daarbij betrokken is. Daarnaast bieden wij diverse activiteiten, thuiszorg, faciliteiten en behandelmogelijkheden aan. Uw wensen, en die van uw omgeving, staan hierbij altijd voorop.

Met ons blog willen wij er ook online voor u zijn: daarom openen wij ook online onze deuren. Het doel van het blog is niet alleen om u te informeren over allerhande praktische zaken. Met onze artikelen willen we er ook voor u zijn op het gebied van plezier en humor. En wij zijn er voor iedereen: van woning- en/of zorgzoekenden tot familieleden en van buurtbewoners tot professionals in de gezondheidzorg.

Bezoekt u het WoonincPlusVitalis blog?

Wij kijken ernaar uit om u wekelijks te voorzien van leuke, interessante en informatieve blogpost. Uiteraard krijgt u onder elk artikel de mogelijkheid om vragen te stellen of om informatie te delen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar!