30 mei as. Wij vertellen u graag meer over wonen en welzijn!
  1. Blog
  2. 30 mei as. Wij vertellen u graag meer over wonen en welzijn!

30 mei as. Wij vertellen u graag meer over wonen en welzijn!

19-09-2016

U merkt dat de tijd is aangebroken om te verhuizen. U zoekt een plek waar u zich veilig én thuis voelt, waar u al dan niet contact kunt zoeken met gelijkgestemde medebewoners. En misschien ook een plek waar zorg beschikbaar is , mocht dat (ooit) nodig zijn. Kortom, een plek waar u de rest van uw leven kunt genieten. Maar hoe vindt u die? Hoe organiseert u dat alles en waar moet u rekening mee houden? Logische vragen die we bij WoonincPlusVitalis graag voor u beantwoorden. Daarom organiseren we informatiebijeenkomsten. Voor senioren, mantelzorgers en familie. Iedereen is welkom! 

Waar kunnen we u mee helpen?

Een informatiebijeenkomst bij WoonincPlusVitalis betekent niet: op een stoel zitten en luisteren naar wat we te vertellen hebben. De adviseurs en woonconsulenten van ons klantencentrum  willen juist graag met u in gesprek! Alleen dan kunnen we namelijk bepalen wat uw wensen en behoeften zijn en welke woning(en) mogelijk passen bij uw situatie. En natuurlijk horen we ook graag van u hoe we onze service- en dienstverlening kunnen verbeteren, om zo nog meer senioren te helpen met hun vragen.

Uiteraard is er ook ruimte voor vraag en antwoord. Naast advies over huisvesting kunnen wij u namelijk ook informeren op het gebied van wet- en regelgeving én kunnen we u meer vertellen over allerhande zaken omtrent wonen en eventuele zorgdiensten.

Informatiebijeenkomsten van WoonincPlusVitalis zijn te allen tijde gratis te bezoeken. We vinden het wel prettig als u zich op voorhand aanmeldt. Dat kan via dit formulier. U ontvangt van ons vervolgens nog een e-mail terug bevestiging van uw aanmelding.

Komende informatieavond

De eerstvolgende informatieavond op dinsdag 30 mei 2017. De avond start om 19.00 uur en zal tot ongeveer 20.30 uur duren. Wij heten u dan graag van harte welkom: Winston Churchilllaan 83 te Eindhoven. Vergeet niet om u in te schrijven!

Liever een persoonlijk adviesgesprek op een ander tijdstip?
Dat kan. Neem contact op met een van onze adviseurs. U kunt bellen naar 040 – 220 22 02, of stuur uw e-mail naar info@woonincplusvitalis.nl. Kom ook gerust eens langs in ons Klantencentrum aan de Winston Churchilllaan nummer 83 te Eindhoven. U bent welkom van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur. En vrijdag van 9.00-13.00 uur. Graag tot ziens!