Klantencentrum WoonincPlusVitalis is verhuisd!
  1. Blog
  2. Klantencentrum WoonincPlusVitalis is verhuisd!

Klantencentrum WoonincPlusVitalis is verhuisd!

31-10-2016

Het is zover: per vandaag, 31 oktober 2016, opent het nieuwe Klantencentrum van WoonincPlusVitalis haar deuren. Dat willen wij uiteraard graag met u vieren. Waar u ons nieuwe kantoor kunt vinden, wanneer de feestelijke opening plaatsvindt en voor welke vragen u bij het Klantencentrum terecht kunt? Dat leest u hier.

Ons nieuwe adres

Wij heten u van harte welkom op de Winston Churchilllaan 83, gebouw ‘Grijze Generaal’.

Feestelijke opening

Ons nieuwe kantoor moet natuurlijk gevierd worden. Dat doen wij graag samen met u. Op dinsdagmiddag 8 november van 14.00 tot 17.00 uur nodigen wij dan ook iedereen uit die geïnteresseerd is. Wij verwelkomen u graag om samen met ons een kop koffie te drinken en te genieten van een heerlijk stuk appeltaart, speciaal voor u gebakken door De Oude Taart en haar ‘seniore’ vrijwilligers! Komt u ook?

Wat doet het Klantencentrum?

Denkt u al na over hoe u in de toekomst wilt wonen? Of wilt u binnenkort verhuizen en wilt u meer weten over de mogelijkheden? WoonincPlusVitalis denkt graag met u mee. Daarbij staat zo lang mogelijk zelfstandig wonen voorop. Verandert uw toekomst? Dan zijn wij er ook graag voor u. Want bij WoonincPlusVitalis woont u zoals u dat wenst: van individueel zelfstandig wonen tot wonen met 24-uurs zorg. Samen met u kijken we wat uw wensen zijn op het gebied van welzijn, zorg en dienstverlening. Maak hier een afspraak en bezoek ons op ons nieuwe adres. Graag tot ziens!