Livemuziek op leeftijd: deze concerten mag u niet missen
  1. Blog
  2. Livemuziek op leeftijd: deze concerten mag u niet missen

Livemuziek op leeftijd: deze concerten mag u niet missen

26-10-2018

Geniet u graag van livemuziek? Ook wanneer u op leeftijd bent kan het heerlijk zijn om leuke concerten te bezoeken. Even terug in de tijd terwijl u zich laat meevoeren op de klanken. Welke muziek brengt mooie herinneringen bij u naar boven? Of misschien ontdekt u wel een nieuw lievelingslied. Wij hebben de mooiste, leukste en gezelligste concerten die op korte termijn in Eindhoven op de planning staan voor u op een rijtje gezet. 

Ryan van de Akker bij WoonincPlusVitalis Parc Gender

Kent u de musical De Jantjes nog? Ryan van de Akker zong daar de sterren van de hemel. Op zaterdag 17 november 2018 neemt ze ons terug in de tijd met liederen al dan niet bekend van haar musicals. Haar optreden in 'De Bourgondiër' van Vitalis Parc Gender start om 14.00 uur en zal een mix zijn van theatersketches en muziek. De entree bedraagt €3,50 en de kaartjes zijn aan de deur te koop.

Fleetwood Mac door The Cosmic Carnaval bij Muziekgebouw Eindhoven

Eind jaren zestig veroverde de Britse band Fleetwood Mac de wereld. De band bestormde de hitlijsten met nummers als 'Oh Well' en 'Black Magic Woman' en werd in nog geen tien jaar één van de meest populaire popgroepen ter wereld. Op dinsdag 27 november 2018 speelt de hedendaagse band The Cosmic Carnaval het prachtige repertoire van Fleetwood Mac voor u. Kaarten zijn te koop vanaf €19,50.

Hollandse middag met Bart van Loon bij WoonincPlusVitalis Parc Gender

Zin in oer-Hollandse klanken? Vrijdag 30 november kunt u in 'De Bourgondiër' van Vitalis Parc Gender terecht voor een gezellige Hollandse middag met Bart van Loon. Het belooft een waar feest te worden: hij wordt ook wel 'de look-a-like van Frans Bauer' genoemd. De show start om 14.30 en een kaartje koopt u aan de deur voor €3,50.

Herman van Veen in Muziekgebouw Eindhoven

Hij wordt weleens liefkozend Nederlands meest productieve troubadour genoemd. Weinig muzikanten hebben namelijk zoveel albums uitgebracht als Herman van Veen. Sinds hij in 1966 voor het eerste het podium besteeg bracht hij maar liefst 183 albums uit! Op vrijdag 30 november kunt u vanaf 20.15 uur genieten van bekende en minder bekende nummers als 'Opzij', 'Anne' en 'Hilversum III'.

The Elvis Concert - Christmas Edition in de Effenaar

Maandag 10 december staat de Effenaar in het teken van 'The King'. Een aantal van zijn originele muzikanten mixen de onmiskenbare Presley-sound met een gezellige kerstsfeer. Een muziekfeest voor jong en oud! Samen met Dwight Icenhower, Bob Lanning, Eddie Graham en de Barcelona Big Band gaat u op een muzikale ontdekkingsreis die laat zien dat de muziek van Elvis springlevend en tijdloos is. Staanplaatsen zijn te koop voor €33,00 en zitplaatsen voor €43,00. De zaal gaat open om 19.00 uur en de show start om 20.00 uur.

Wat is het mooiste concert dat u ooit bezocht heeft?