Informatiebijeenkomst wonen, zorg en welzijn

Informatiebijeenkomst wonen, zorg en welzijn

Vanwege het Coronavirus organiseren wij momenteel geen informatiebijeenkomsten.  Heeft u wel vragen? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 040-220 22 02 en info@woonincplusvitalis.nl.  We zijn aanwezig van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. 
 
Het klantencentrum is op dit moment gesloten voor bezoekers. Afspraken maken we alleen als deze hoogstnoodzakelijk zijn. we rekenen op uw begrip. 

Gratis informatie en tips

Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving is het niet altijd duidelijk hoe het nu werkt en waar u terecht kunt met uw vragen. Onze zorg- en woonconsulenten informeren u uitgebreid over hoe in Eindhoven wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn. Wat u kunt doen om zich voor te bereiden op een toekomst waarbij u wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat.

Deelname is gratis. Om het voor iedereen prettig te maken, is het maximale aantal deelnemers 35. Zodra we weer informatiebijeenkomsten organiseren kunt u zich ook weer aanmelden.