Webinar wonen, zorg en welzijn

Webinar wonen, zorg en welzijn

Live bijeenkomsten zijn op dit moment helaas niet mogelijk. We organiseren daarom een online bijeenkomst.  Een zorgadviseur en woonconsulent informeren u uitgebreid over hoe in Eindhoven en omgeving wonen en zorg voor senioren georganiseerd zijn. Welke mogelijkheden er zijn en wat u kunt doen om zich voor te bereiden op een toekomst waarbij u wilt of moet verhuizen en er wellicht een zorgbehoefte ontstaat. Natuurlijk is er ruimte voor uw vragen tijdens het webinar.

De bijeenkomst is op 15 oktober van 14.00 tot 15.30 uur 

Vul onderstaand formulier in en bevestig hiermee uw deelname. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met verdere uitleg over hoe u deelneemt.  

U volgt de bijeenkomst via een computer of tablet

Om het voor iedereen prettig te houden, is het maximale aantal deelnemers 40. Is de animo groter, dan plannen we snel een volgende bijeenkomst. Hiervoor ontvangt u dan per mail een uitnodiging.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via 040-220 22 02 en info@woonincplusvitalis.nl.  We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.