Een warm welkom

Klantencentrum

Winston Churchilllaan 83

5623 KW Eindhoven

040 220 22 02

info@woonincplusvitalis.nl

 

Maandag t/m donderdag 9.00 tot 17.00 uur 

Vrijdag 9.00 tot 13:00 uur

Een warm welkom

Als senior kunt u bij het klantencentrum terecht voor elke ondersteuningsvraag die te maken heeft met wonen, zorg én welzijn. Blijft u wonen waar u woont en is meer hulp en of zorg nodig? Verhuist u liever naar een omgeving waarbij de zorg die u nodig heeft in de directe nabijheid is? Of oriënteert u zich voor uw naaste op een zorgplek?  Bij het klantencentrum bekijken we samen hoe we u of uw naaste hierbij kunnen helpen.

In het klantencentrum aan de Winston Churchilllaan 83 in Eindhoven, werken verhuurconsulenten van Wooninc. en zorgadviseurs van Vitalis Woonzorg Groep  intensief samen. Ons doel is om senioren te helpen bij hun zoektocht naar een fijne woon- en of zorgoplossing die past bij de levensfase of zorgvraag. U mag van ons een onafhankelijk advies verwachten waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan.

Voor iedereen een fijne plek

Het klantencentrum biedt toegang tot verschillende woonvormen. Van zelfstandige 55+ woningen tot en met kamers in een verpleeghuis. Allemaal gelegen in Eindhoven en omgeving. Ons aanbod is trouwens voor alle senioren bereikbaar. Want we verhuren sociale woningen tot en met woningen in het duurdere segment.

Goed bereikbaar en alle werkdagen open

Het klantencentrum is makkelijk bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer. Komt u met de auto dan zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Tips hiervoor leest u in onze routebeschrijving.

We maken graag tijd voor u

In het klantencentrum kunt u alle werkdagen binnen komen lopen zonder afspraak. Meestal lukt het ons om u direct te helpen. Of maak een afspraak via 040 – 220 2202 of info@woonincplusvitalis.nl en verzeker u ervan dat er voldoende tijd voor u is. Tijd die we voor u reserveren voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze adviseurs. Als uw omstandigheden het niet toelaten om naar het klantencentrum toe te komen dan komen we graag naar u.

Tot ziens in het klantencentrum.