Missie
  1. Over WoonincPlusVitalis
  2. Missie

Missie

Vitalis en Wooninc. bundelen in WoonincPlusVitalis hun kennis en netwerken op het gebied van wonen-zorg-welzijn om daarmee ouderen in staat te stellen langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Daardoor kunnen zorg, welzijn en wonen dichtbij, beschikbaar en betaalbaar blijven.

Wij doen dit vanuit een gemeenschappelijke visie op ouderen waarin eigen regie en participatie centraal staan. De visie dat ouderen regie nemen, zelfredzaam zijn en zich voor elkaar inzetten, en er ondersteuning is als dat niet meer zelf gaat. En vanuit een gezamenlijke ambitie om uit te groeien tot dé partij voor wonen-zorg-welzijn voor senioren en ouderen in de Metropool Regio Eindhoven.

WoonincPlusVitalis staat voor één gezamenlijk merk. Wij brengen vanuit eigen huis onze kwaliteiten en diensten samen tot een gevarieerd aanbod aan woonzorgconcepten. Onze ambitie is om te worden (h)erkend als hét aanspreekpunt voor senioren en ouderen met kwaliteit in woonzorgconcepten en woonlocaties. Onze passie is dat ouderen regie over hun leven houden en maximaal participeren. De professionals en woonvoorzieningen van WoonincPlusVitalis staan midden in de wijk en maatschappij. Wij openen onze deuren en diensten voor bewoners en buurtgenoten en stimuleren ontmoeting en activering. En als zelfstandig wonen niet langer meer mogelijk is, zorgen wij voor een drempelloze overgang naar zorg en behandeling.

Contact opnemen