Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht
  1. Verhalen
  2. Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht

Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht

Mevrouw en meneer Van Lochem

"De verhuizing heb ik met de kinderen geregeld. Ik heb op verschillende websites naar het aanbod gekeken, maar je moet de woning toch zelf gaan bekijken."

Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht
"Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht. Ik voel mij hier thuis. Het uitzicht is prachtig. Als het mooi weer is, zitten we samen op het balkon. De verhuizing heb ik met de kinderen geregeld. Ik heb op verschillende websites naar het aanbod gekeken, maar je moet de woning toch zelf gaan bekijken. We zijn een erg hecht gezin. De beslissingen die ik moet nemen op het gebied van wonen en zorg, worden in overleg met mijn kinderen gemaakt.”
 
Zorg in Berckelhof
“Ik heb twee uur per week huishoudelijke hulp. Daarnaast krijg ik tijdelijk extra zorg vanwege een knieoperatie. Mijn man krijgt volledige zorg. Er zijn hier tachtig vrijwilligers actief. Zij organiseren spelletjes en activiteiten, ze halen ’s ochtends mijn man op voor dagbesteding. 
 
Ik voel mij nog jong, mijn benen weten het alleen niet meer. Ik heb hobby’s genoeg. Handwerken, tekenen, lezen, puzzelen. Ik ga soms met mijn dochter winkelen of koffie drinken om er even uit te zijn.”
 
Alles in de buurt
“Ik vind het hier prettig wonen. Ik zou het heel erg vinden als ik hier weg moet. Er wordt hier beneden veel georganiseerd. Als er iets met muziek is, ga ik altijd even kijken. Je kunt beneden ook bloed laten prikken, naar de kapper, fysiotherapie of naar de huisarts. En de opticien en tandtechnicus komen hier geregeld. Ik hoop hier nog lang te blijven wonen. Ik ga voor de honderd!”
Service & vragen

“Hier zit ik op mijn plek”

Helga & Eric van den Hurk
Lees het verhaal

“Ik woon hier al vanaf mijn 68e”

Mevrouw Pieterse - van der Grinten
Lees het verhaal

“We hoeven niet meer op vakantie, zo mooi is het hier”

Mevrouw Soors
Lees het verhaal