Berckelhof
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Berckelhof

Berckelhof

Dit ruime hoekappartement op de 3e verdieping heeft twee slaapkamers. Het is circa 73 m2 groot. Vanaf het ruime balkon kijkt u uit over de achterzijde van Berckelhof. De keuken heeft allerlei inbouwapparatuur en de woonkamer en hoofdslaapkamer hebben airconditioning. 

Indien beschikbaar kunt u een vaste parkeerplaats huren in de ondergrondse parkeergarage. 

Maandelijkse kosten

Kale huurprijs: € 1.000
Woonservicekosten: € 78,08
Zorgservicekosten: € 113,75

Totale kosten p/mnd incl servicekosten: € 1.191,83

 

WoonincPlusVitalis Berckelhof

In Berckelhof staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. Het woongebouw telt 251 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 27 zorgwoningen. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. En als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals een groot restaurant met royaal terras, waar bewoners en buurtbewoners van harte welkom zijn. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. Daarnaast beschikt het woongebouw over een eigen bibliotheek, een kapsalon en een (wijk)gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. En vanaf het moment dat u zelf wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel.

Ontmoeten en activiteiten

In Berckelhof vindt u een prachtige, karakteristieke ontmoetingsruimte met glas in lood. Hier kunt u gezellig iets drinken, een potje biljarten of een boek lezen uit de bibliotheek. Tevens vindt u hier het restaurant, waar u lekker en betaalbaar kunt dineren. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een maaltijdservice. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er iedere week een markt plaats in Berckelhof met vers fruit en bloemen.

Wonen en zorg

In Berckelhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid is.

- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen.

- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u zelfstandig woont in Berckelhof.

Tevens profiteert u van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwachts verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt

Berckelhof ligt in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. Wie graag wat verder eropuit gaat, kan de bus naar het centrum pakken. Deze stopt voor de deur van Berckelhof. Hiermee bent u zo op het Centraal Station of in de binnenstad van Eindhoven. Dankzij de nabijgelegen rondweg zijn ook uitvalswegen snel bereikbaar.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse in deze woning?

Neem dan contact op met Chantal van Kempen via 06-20499574 of cvankempen@woonincplusvitalis.nl. l.   


 

Berckelhof

Gen. Cronjéstraat
5642 MH
Ik heb interesse

“Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht”

Mevrouw en meneer Van Lochem
Lees het verhaal