Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Wilgenhof

Wilgenhof

Faciliteiten en services

Midden in de gezellige, karakteristieke wijk Stratum ligt WoonincPlusVitalis Wilgenhof. In de buurt vindt u een grote supermarkt en een bloemenwinkel. Wanneer u graag eropuit gaat woont u in Wilgenhof goed. Het Parktheater en Stadswandelpark liggen op loopafstand en het bruisende centrum en station van Eindhoven zijn binnen enkele minuten te bereiken per fiets of bus. Er stopt een bus voor de deur van het woongebouw.

Ook als u wat minder mobiel bent of wordt en zoekt naar een woongebouw met veel faciliteiten is Wilgenhof een uitstekende keuze.  Op de begane grond vindt u alle denkbare voorzieningen: een groot restaurant/café met terras, verschillende ontmoetingsruimtes, een supermarkt, een kapper, een pedicure en bibliotheek. Ook heeft Wilgenhof een apotheek, fysiotherapie en een huisartsenpraktijk in huis. Op het (overdekte) parkeerterrein kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

Ontmoeten

In de moderne, grote Speckenzaal kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken of een potje kaarten. Daarnaast wordt er een breed scala aan activiteiten georganiseerd, gericht op: sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom in de ontmoetingsruimte. Daarmee vervult Wilgenhof steeds meer een buurtfunctie.

Gedurende het jaar vinden er ook diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. In het sfeervolle, betaalbare restaurant van Wilgenhof  door de kok regelmatig thema-avonden georganiseerd. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras.

Extra services en zorg dichtbij in Wilgenhof

WoonincPlusVitalis staat onder andere voor veiligheid en welzijn. In en om Wilgenhof is daarom een huismeester actief, die toezicht houdt op het gebouw en de directe omgeving. Hij is het aanspreekpunt voor alle bewoners en bezoekers. Verder beschikt Wilgenhof over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u precies kunt zien wie u binnenlaat.

In Wilgenhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel er 24 uur per dag in de directe nabijheid is

- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen.

- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in Wilgenhof.

Bewoners genieten in Wilgenhof van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van een indicatie worden ingezet. In Wilgenhof bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Maandelijkse kosten
Kale huurprijs vanaf: € 597
Woonservicekosten: € 167,23                            
Zorgservice Arrangement Vitalis: € 128,72
Totale kosten incl servicekosten vanaf: € 892,95


Contactpersoon
Wilt u meer informatie of heeft u interesse in wonen in Wilgenhof, neem dan contact op met Rob de Hoogen via 06 20 49 71 77 of rdehoogen@woonincplusvitalis.nl.
 

Let op: vanaf 1 januari 2016 bepaalt uw inkomen voor welke woningen u in aanmerking komt. Lees meer over passend toewijzen. 

Wilgenhof

Gasthuisstraat
5614 AR
Download plattegrond
Ik heb interesse