Petruspark
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Residentie Petruspark

Residentie Petruspark

Appartement

Dit appartement van 118 m2 ligt op de 3e verdieping. Het heeft een woonkamer van 45 m2 en een loggia van 11 m2. Het is bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Aan deze zijde liggen ook de 2 slaapkamers. Vanuit de loggia kijkt u uit op de Monsieur Swinckelsstraat wat de voorzijde is van Petruspark.
 
Alle appartementen in Residentie Petruspark zijn weer up to date. Keuken en sanitair werden bijna overal gerenoveerd. 
 
Huurprijs  €1.365,00 excl. €218,34 servicekosten.
 

Residentie Petruspark

Residentie Petruspark ligt direct buiten de rondweg in Eindhoven-Noord en  ligt op loopafstand van winkelgebied de Woenselse markt. Het is perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
 
Residentie Petruspark is gebouwd in een carrévorm rond een ruim aangelegde binnentuin met zitjes, een jeu de boules baan en een vijverpartij. Het gebouw telt vier verdiepingen; iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

Faciliteiten

Een fijn restaurant, een receptie, een fitnessruimte en een biljartruimte behoren tot het zorgvuldig gerealiseerde aanbod in deze residentie.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

Lees op https://residentie-petruspark.nl/meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Petruspark. 

Interesse in dit huurappartement in Residentie Petruspark?

Voor meer informatie neemt u contact op onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Petruspark

Mns Swinkelsstraat
5623 AP
Download plattegrond
Ik heb interesse