Toversnest
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Toversnest

Toversnest

Het appartement

De woonkamer met open keuken is circa 50m2 groot.  De keuken is erg compleet met koelkast, keramische kookplaat, vaatwasser en combi magnetron. Verder heeft de woning twee slaapkamers (17 en 11 m2), een studiekamer, twee badkamers, een toilet en een inpandige berging.

Uw auto parkeert u op het buitenterrein waar u een eigen parkeerplaats heeft.

Het woongebouw

Het woongebouw met in totaal 77 appartementen is speciaal voor senioren. Het monument d'n Toversnest werd in 2017 gerestaureerd en gecombineerd met nieuwbouw. 

In Toversnest staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. Als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals de ontmoetingsruimte. Hier zijn bewoners en buurtbewoners van harte welkom. Zorg op maat is mogelijk dankzij samenwerking met lokale zorgpartners.

In de ontmoetingsruimte kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. 

In de buurt

Toversnest ligt op een unieke plek middenin het centrum van Heeze. Op een rustige plek met het groen van de oude Pastorietuin aan de achterzijde én aan de voorzijde alle faciliteiten en winkels van het centrum van Heeze.

Heeft u Interesse in dit appartement in Toversnest? 

Voor meer informatie neemt u contact op met verhuurconsulent Rob de Hoogen van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Hij is bereikbaar via 06 - 204 97 177 of rdehoogen@woonincplusvitalis.nl

Toversnest

Jan Deckersstraat
5591 HS
Download plattegrond
Ik heb interesse