De Hoeve
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve

Appartement

Dit type C appartement is circa 129 m2 groot en heeft twee slaapkamers. Het ligt op de 3e etage van de hoogbouw. Aan de woonkamer zit nog een werk/eetkamer van 23 m2. Ook heeft het appartement een balkon met uitzicht op het oosten (de parkeerplaats). Indien beschikbaar kunt u een parkeerplaats huren. 

Huurprijs € 1.224,00 exclusief €162,29 servicekosten 

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp  De zorgservice is geen 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant en receptie. 

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor eigen rekening. U sluit zelf een contract voor gas/water/licht/telefonie en internet. Elk appartement heeft een eigen meterkast. 

Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve is gelegen op de hoek Kloosterdreef-Imkerstraat in Woensel-Zuid. Het ligt op loopafstand van de Woenselse Markt met zijn gezellige winkeltjes. Perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
 
Residentie De Hoeve beschikt over 104 huurappartementen verdeeld over 2 woonge-bouwen met respectievelijk negen en vijf verdiepingen. Er is een verbindingsgang met woongebouw WoonincPlusVitalis De Horst en Kronehoef.
 

Faciliteiten

De residentie heeft een eigen ontmoetingsruimte en mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer voor gasten. Voor alle overige faciliteiten (o.a. bar/restaurant, su-permarkt, pedicure) en activiteiten kunt u terecht in woongebouw De Horst/Kronehoef.
 

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur.
 

Interesse in een huurappartement in Residentie De Hoeve?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op met de verhuurconsulente Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

De Hoeve

Imkerstraat
5623 DC
Download plattegrond
Ik heb interesse